Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray - Sivasspor maçı saat kaçta? Galatasaray - Sivasspor hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Kayserispor ve osmanlıspor galibiyetleri ile sezona fırtına gibi başlayan G.saray’da tek hedef, bugün oynanacak olan sivasspor maçını da kazanıp 9 puanla milli maç arasına, yani bayram tatiline girebilmek. Peki, Galatasaray - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        Yeni transferleri ve Süper Lig'e başarılı başlangıcı ile adından sıkça söz ettiren Galatasaray, Sivasspor ile oynayacağı maçtan galip gelirse ilk 3 haftayı 9puanla tamamlamış olacak. Galatasaray, en son 2009-2010 sezonunda 3'te 3 yapmıştı.

        GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Süper Lig'in 3. haftasında liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ile lige yeni yükselen Demir Grup Sivasspor kozlarını paylaşacak. Galatasaray - Sivasspor maçı 25 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Palabıyık'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Serkan Olgun yapacakken, karşılaşmada dördüncü hakem Serkan Tokat olacak.

        Harita

        ÇAĞRI KARŞILIK BULDU: STATTA 50 BİN TARAFTAR

        Yönetimin başlattığı “Sivas maçına 50 bin taraftar” kampanyası meyvelerini verdi. Satışa çıkarılan 20 bin biletin tamamı tükendi. Bu maçı izlemeye gelemeyecek kombine sahipleri tarafından kulübe 500 bilet devredildiği ve bu biletlerin de bittiği belirtildi. Bu sezon için 31 bini aşkın kombine satışına ulaşan G.Saray’ı bu akşam 50 bin taraftarın desteklemesi bekleniyor. Kulüp taraftarlara yönelik teşekkür mesajı yayınladı.

        GALATASARAY İLE SİVASSPOR 23. MAÇA ÇIKIYOR

        Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de bugün 23. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 22 maçtan 15'ini sarı-kırmızılılar, 3'ünü kırmızı-beyazlılar kazandı, 4 maç da berabere sonuçlandı.

        Lig maçlarında Galatasaray'ın 46 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi.

        Tarafların son kez karşılaştığı 2015-2016 sezonunda Sivas'ta yapılan müsabaka 2-2 bitti, İstanbul'da Galatasaray 3-1 kazandı.

        GALATASARAY EVİNDE PUAN KAYBETMEDİ

        Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor'a evinde puan yitirmedi.

        İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 11 lig maçında da Galatasaray galip geldi.

        Deplasmanda Galatasaray'dan puan alamayan Sivas ekibi, rakibine sadece 8 gol atabildi, kalesinde ise 25 gol gördü.

        REKLAM

        TUDOR'DAN 2 MAÇTA AYNI 11

        Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ligin ilk 2 haftasında aynı 11'i sahaya sürdü.

        Hırvat teknik adamın, geride kalan Kayserispor ve Osmanlıspor müsabakalarında ilk 11'i; Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda ve Gomis'ten oluşmuştu.

        ASLAN SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

        Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig'in son 4 haftasında rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı. 2017-2018 sezonuna da Kayserispor ve Osmanlıspor ile başlayan sarı-kırmızılılar, 2014-2015 sezonundaki 6 maçlık galibiyet sayısını egale etti. Galatasaray, Sivasspor'u mağlup ederek, bu seriyi arttırmak istiyor.

        GOMİS ARTTIKÇA GALATASARAY KAZANIYOR

        Galatasaray'ın bu seneki transferlerinden olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, performansıyla göz dolduruyor. Süper Lig'de oynadığı iki maçta alınan galibiyetlerde büyük rol oynayarak, rakip fileleri 3 kez havalandıran yıldız futbolcu, şimdiden taraftarın gönlünde taht kurmaya başladı. Sahadaki performansının yanı sıra sosyal medyada da etkili olan Gomis, taraftarla bağlarını sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılıların oynayacağı Sivasspor maçında da en büyük kozu Fransız golcü olacak.

        8 YIL SONRA GOL SAYISINDAN BİR İLK

        Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Sarı-kırmızılılarda bu 7 golün 3'nü Gomis, 2'sini Tolga Ciğerci, Maicon ve Rodrigues kaydetti. Aslan, en son 2009-2010 sezonun ilk iki haftasında 7 gol kaydetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ