Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Galatasaray 2. Başkanı Özyalçın: Futbolcularımız, bayram hediyesi verdi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Özyalçın, güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Futbolcularımız, Galatasaraylılara bir bayram hediyesi verdi. Seyircimize teşekkür etmek istiyorum, 44 bin kişi gelmiş. Bu, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir camia olduğunun en somut örneğidir." diye konuştu.

        Cengiz Özyalçın, zor günleri geride bıraktıklarını dile getirerek, "Galatasaraylı olmanın bir ayrıcalık olduğunu her zaman söyledim. Bu ayrıcalık da zor günlerde birlik ve beraberliktir. Güzel günler yakın. İnşallah 34. hafta sonunda yine birlikte güleriz. Bütün Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Sevgili başkana ve yönetim kuruluna her geçen gün inançları artıyor. Zor günleri geride bıraktık. Daha güzel günlerde sizlerle beraber olacağız. Hepinizin bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Özyalçın, sosyal medyada futbolcuları Bafetimbi Gomis'e yapılan ırkçı paylaşımla ilgili soruyu, "Sporda ırkçılık, mezhepçilik olmaz. Sporda siyaset olmaz, olmamalıdır diye düşünüyorum." şeklinde yanıtladı.

        Galatasaray Kulübünün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak da sarı-kırmızılı takımın çok iyi mücadele ettiğini anlatarak, "Muhteşem bir Galatasaray vardı. Pres yapan, yorulmayan, rakibe 3 kişi birden baskı yapan bir takım vardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah böyle devam ederiz. Allah nazardan korusun futbolcu kardeşlerimizi. İşte futbol bu. Takım böyle oynadığı zaman tribünler de dolar. Bütün transferler iyi, Tolga da muhteşem." değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ