Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kanarya'nın kupaları sergilenecek! - Fenerbahçe Haberleri

        Çorum Müzesi Müdürü Önder İpek, müzeye ziyaretçi sayısının artırılması için geçici sergi düzenlediklerini belirterek, bu kapsamda Fenerbahçe Müzesi ile birlikte takımın kupa ve objelerinin 2-9 Haziranda sergileneceğini söyledi.

        Türkiye'de ilk defa böyle bir uygulamayı Çorum Müzesinin yaptığını vurgulayan İpek, Fenerbahçe'nin kupalarının ilk defa İstanbul dışında bir yerde sergileneceğini kaydetti.

        Takımın aralarında şampiyonluk ve ''tek kurşun'' kupalarınında bulunduğu 12 kupa ile forma, ayakkabı ve diğer objelerinin sergileneceğini ifade eden İpek, ilginin yoğun olması durumunda sergiyi uzatabileceklerini ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının kupalarını sergilemeyi düşündüklerini bildirdi.

        Fenerbahçe Kulübü tarafından gönderilen bazı kupalar ile objelerin müzeye yerleştirme işlemleri Çorum Müze Müdürü Önder İpek, Fenerbahçe Kulübü Müze Müdürü Alp Bacıoğlu, Arkeolog Metin Çakır ve Çorum Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Cumhur Sevinç gözetiminde yapıldı.

        Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Necati Ergun, Fenerbahçe kupaları ve görsel objelerinin Türkiye'de ilk defa Fenerbahçe Müzesi'nin dışına çıktığını belirterek, Çorum'un böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için ayrıca onur duyduğunu ifade etti.

        Çorum Fenerbahçeliler Derneği olarak Çorum Müzesi'nde bütün organizasyonun kusursuz yapıldığını aktaran Ergun, 2 Haziran'da açılış yapılacağını, ardından Fenerbahçe kupa ve görsel objelerinin halkın ziyaretine açılacağını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ