Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Manisa transfere doymuyor! - Futbol Haberleri

        Kapsal, yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini, 28 Haziran'da Manisa'da başlayacakları yeni dönem çalışmalarının 2. etabını Isparta Davraz'da, 3. etabını ise Avusturya veya Hollanda'da yapacaklarını kaydetti.

        Takımdan ayrılan futbolcuların önemli olduğunu ifade eden Kapsal, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Bu oyuncular için kulüp de gerekli fedakarlığı yaptı. Ancak profesyonel hayatta bunlar var. Sözleşmeleri bittiği için takımdan bedelsiz ayrıldı. Onun yerine bizim işimizi görecek Semavi ve Kahe'yi transfer ettik. Gol sıkıntımızın kapatacak Kahe'nin yanı sıra bir ara Beşiktaş'ın gündemine bile gelen orta saha oyuncusu Semavi'yi kadromuza kattık. Transfer devam edecek. 6-7 oyuncu daha alacağız. Yönetim, bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

        Takım oyunumuza destek verecek oyuncu arıyoruz. Saha içinde ve dışında takım olgusuna çok önem veriyoruz. Bu doğrultuda uygun oyuncular alıp, bütünlük arz eden bir takım oluşturacağız. Yeni sezonda düşme korkusu yaşamayan, hep yukarıları hedefleyen ve keyif veren bir takım yaratmak istiyoruz. Benim için şahıslar önemli değil, çalıştığım takımlarda hep böyle olmuştur.''

        Kapsal, geçen sezon oynadıkları maçların analizi sonucunda takımın eksikliklerine göre transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''2010-2011 sezonunda Türk futbol kamuoyunun ilgisini çekecek, saha içinde ve dışında fark yaratacak bir takım oluşturmaya çalışacağız'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ