Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Güngören BLD Güngören moralini bozmuyor! - Futbol Haberleri

        Güngören Belediyespor İdari Menajeri Yakup Şahintürk, Samsunspor'u şampiyonluğundan dolayı kutlayıp, Spor Toto Süper Lig'de başarılar dilerken, ''İlk devre her şey bizim istediğimiz gibi gitti. Taktiksel olarak düşüncelerimizi uyguladık. İkinci yarının başında yediğimiz iki gol sonrası maç bizim için bitmiş oldu'' dedi.

        Samsunspor maçında alınan yenilginin kendilerini etkilemediğini ve önlerindeki Diyarbakırspor maçının ise kendileri için kritik olduğunu anlatan Şahintürk, şunları söyledi:

        ''Şimdi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Hata yapmazsak, düşen takım biz olmayız. Diyarbakırspor maçına çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Rakibin durumu ne olursa olsun, hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Çok kritik 2 haftaya giriyoruz. Bizimle birlikte Kartalspor, Altay ve Akhisar Belediyespor'un ligde kalma mücadelesi var. Hata yapan, panik yapan takım düşecek gibi gözüküyor. İpler bizim elimizde. Diyarbakırspor maçını kazanırsak önemli bir avantaj yakalarız ve rakiplerin alacağı sonuçlara bakarak, Karşıyaka deplasmanına gideriz. İpler bizim elimizde. Oyuncular da bunun bilincinde. Samsunspor maçından zaten beklentimiz yoktu. Kaybımız yok ve moralimiz bozulmadı. Konsantrasyonumuz tamamen Diyarbakırspor maçı için.''

        Ayrıca, ligden düşecek takım kim olursa olsun, sergilenen bu mücadelenin ardından yazık olacağını aktaran Şahintürk, ''Biz çok sakin ve huzurluyuz. Düşmek dünyanın sonu da değil'' ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ