Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Özgener vedalaştı! - Futbol Haberleri

        Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını ve 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak seçimli genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıklayan Mahmut Özgener'i basın toplantısında çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı.

        Özgener, seçimler öncesi aldığı bu kararını, Mövenpick Otel'de düzenlediği basın toplantısında yarım saat süren bir açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

        Mahmut Özgener'i toplantıda, yönetim kurulundaki çalışma arkadaşları, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan, Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başkanı Reşat Bostan, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer ile diğer kurulların başkanları yalnız bırakmadı.

        Seçimde başkan adayı olduğunu açıklayan Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Aydınlar ise toplantıya katılmadı.

        Konuşmasının ardından çalışma arkadaşları Özgener'i ayakta alkışlarken, kürsüden inen Mahmut Özgener, yönetim kurulu üyeleri ve kurul başkanları, federasyon yetkililerinin yanı sıra gazetecilerle sarılarak vedalaştı.

        Toplantıda konuşmasını promterdan okuyan başkan Özgener, soru almayacağını, vermek istediği mesajlarla ilgili soruları gelecek hafta düzenleyeceği bir sohbet toplantısında yanıtlamak istediğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ