Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Samsun'a takviye yapılacak! - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Takım olarak heyecanlı istekli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Takımımıza yapacağımız iki takviye ile daha iyi bir konuma geleceğiz'' dedi.

        Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un geleceği ve başarısı için yönetim olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Spor Toto Süper Lig'e en güzel şekilde hazırlandıklarını dile getiren Yılmaz şöyle devam etti:

        ''Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir takım olma yolunda hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Takımımızda sakat oyuncu olmaması ve oyuncularımızın uyum içinde çalışmalarına devam etmesi bizleri çok mutlu ediliyor. Takımımızın Spor Toto Süper Ligi'nde en iyi şekilde mücadele etmesi için yönetim olarak her ne gerekiyorsa yapıyoruz. Takımımıza en kısa zamanda bir yerli, birde yabancı oyuncu transferi yapmayı düşünüyoruz. Bu transferleri de yaparak Spor Toto Süper Lİg'de ses getiren bir takım olacağız.''

        Yılmaz, teknik heyetin ve oyuncuların morallerinin de üst düzeyde olduğunu vurgulayarak. ''Antrenmanların dışında hazırlık maçları ile eksiklerimizi görüyoruz. Açıkçası Spor Toto Süper Lİg'e tam anlamıyla hazırlanıyoruz. Spor Toto Süper Lig'in başlamasını iple çekiyoruz'' dedi.

        Bugüne kadar Samsunspor'a yaptıkları transferlerden her hangi bir problem yaşamadıklarını bildiren Yılmaz, ''Oyuncularımızın uyum sorununu aşması bizim için büyük bir kazanç olacak. Yeni transferlerimizle sorun yaşamadan bu derece iyi bir konuma gelmek bizi çok mutlu etti. İnşallah yeni sezonda iyi bir takım olacağız. Çalışmalarımız da bu doğrultuda devam ediyor'' diye konuştu.

        Yılmaz, Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan'ın görev yerinde bir değişiklik yaptıklarını da belirterek, ''Turan'ı Çinik Tesisleri'nde görevlendirdik. Yönetim olarak hiç bir kimse ile sıkıntımız yok. Turan'ın sadece görev yerini değiştirdik'' ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ