Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Kendi yaptıklarını takıma öğretmesin" - Fenerbahçe Haberleri

        Kafkas’ı eleştiren F.Bahçe’nin stoperi, “Bazılarına gereğinden fazla saygı göstermemek lazım” derken Volkan destek çıktı: Yürek, uzatılan eli mağlubiyetten sonra da sıkmaktır!

        Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında geçen sezon Kadıköy’deki maçta yaşanan gerilim, dün de etkisini gösterdi. Saha içinde dostça geçen maçın ardından Bekir İrtegün, Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın yanına gitti. Kafkas’a “Geçmiş olsun” diyen ve elini uzatan tecrübeli oyuncu şok yaşadı.

        Kafkas’la arasında yaşananları FBTV’ye açıklayan Bekir, “Tolunay Kafkas, umarım kendi yaptıklarını takımına öğretmez. Geçen sezon Kadıköy’deki maç sonrası beni soyunma odasından kovmuştu. Ama ben üzerine düşmedim. Maçtan sonra yanına gittim, ama elim havada kaldı. Demek ki bazılarına gereğinden fazla saygı göstermemek lazım” diye konuştu.

        Bekir’e en büyük destek ise Volkan Demirel’den geldi. FBTV’de, “Bazı insanlarda yürek eksik” yorumunu yapan milli kaleci, twitter hesabından Tolunay Kafkas’a, “Yürek insanın iç organı olarak bilinse de, aslında yürek uzatılan eli mağlubiyetten sonra da sıkmaktır” göndermesinde bulundu.

        ‘HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM’

        Fenerbahçe karşısında alınan yenilgiden dolayı oldukça üzgün olan Tolunay Kafkas, “1-2’ye kadar oyun fena değildi. Ondan sonra sahada varmış gibi, koşmuş gibi yapan bir takım olduk. Bu da beni son derece üzdü. Herkesten özür diliyorum. İnşallah bir daha bunu yaşatmayız. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Fenerbahçe bizden daha iyi oynadı ve hak etti. Bir sorun varsa ben kahraman falan değilim, ama bu sonucun sorumlusu benim. Maçı ben kaybettim, oyuncular kaybetmedi’’ dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ