Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Tepkiler büyüklüğümü gösterdi!" - Fenerbahçe Haberleri

        Taraftarların sorularını yanıtlayarak konuşmasına başlayan deneyimli oyuncu Galatasaraylı taraftarların ve Milli Takım formasıyla Türk Telekom Arena'da Estonya maçında gol atmasının ardından ıslıklanması ile ilgili yaptığı açıklamada: "Galatasaray'da oynadığım dönemlerde güzel günlerim oldu. Fenerbahçe forması giydiğim ilk dönemlerde bana çok tepki gösterdiler. Ancak bu tepkiler bana ne kadar büyük bir futbolcu olduğumu hissettirmekten başka bir işe yaramıyor. Bir anlamda tepkiler büyümeme neden oldu. Milli Takım forması altında yaşadığım olay da üzüntü vericiydi. Bir grup beni ıslıklarken bir grup da top bana geldiğinde ıslıklayanlara tepki olsun diye alkışlıyordu. Ülkemizde sağduyulu insanlar da var. Konu milli formaysa olayları kişiselleştirmeden, takım kimliklerimizi bir kenara koyarak hareket etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

        "TAKIMDA HERKESİN YERİ DOLAR"

        Sakat olduğu dönemlerde Fenerbahçe'nin sıkıntı çektiğini düşünen bir taraftarın eleştirisine ise deneyimli oyuncu: "Takımda benim yerime oynayacak isimlerin olduğunu düşünüyorum. Bazen sistemle ilgili sıkıntılar olabilir ancak bizim kadromuz kaliteli oyunculardan kurulu. Benim oynadığım bölgede Gökay olsun, Özer olsun hepsi bu görevi kaldırabilecek kapasitede futbolcular" şeklinde konuştu.

        Takımın daha coşkulu oynaması için ne olması gerekiyor. Şeklinde sorulan bir soruya ise Belözoğlu: "Moral tabiki bizim için ekstra motive oluyor. Bunun dışında taraftarın desteği de çok önemli. Sezon başında yaşanan sakatlıklar da bizim oyun ritmimizin her maç değişmesine neden oluyor" dedi.

        "BÜYÜTÜLECEK OLAYLAR DEĞİL"

        Semih ve Caner arasında yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu: "Biz o olay olduğunda hepberaberdik. Büyütülecek mevzular değil bu tip durumlar. Sahada kimseden ses çıkmıyorsa inanın yanlış giden birşeyler var demektir. Biz kazanmak için elimizden geleni sahada sergiliyoruz" şeklinde konuştu.

        Hırvatistan maçı öncesinde eski Beşiktaşlı Nihat Kahveci hakkında da açıklamalarda bulunan Emre: "Nihat Avrupa'da Türk futbolunu en iyi temsil eden isimdi bance. Attığı gollerle uzun süre gündemde kaldı. Geldikten sonra burda gördüğü tepkileri bence hiç hiç haketmedi" dedi.

        "TEKNİK DİREKTÖR OLMAK GİBİ BİR PLANIM YOK"

        Futbolu bıraktıktan sonraki planları ilgili "Spor yönetimi ile ilgili bir sertifika almayı düşünüyorum. Spor yöneticiliği ile ilgili bir planım var. Önümde biraz daha süre olduğunu düşünüyorum. İnşallah futbolu da Fenerbahçe'de bırakırsam bu yöne yönelmeyi düşünüyorum. Şu anda teknik direktörlük hedefim yok" dedi.

        Son olarak taraftarlara, Van'daki depremzedelere ve son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Belözoğlu: "Van'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Öte yandan şehit ailerine de Allah'tan sabır diliyorum. Taraftarımıza gelince, bizi zor günlerimizde destekleyen herkese çok teşekkürler, taraftarımızın verdiği güçle bizler de ayakta duruyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ