Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş ‘Kenar süsü olduk’ - Beşiktaş Haberleri

        Şike soruşturmasında tutuklanan ve geçen pazartesi akşamı tahliye olan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı suskunluğunu bozdu... Kanaltürk’te yayınlanan TELEGOL’e konuşan Adalı’nın özetle açıklamaları şöyle:

        ‘İSTİFA EDECEĞİM’

        Ailem ve çocuklarım için şu iftiraların içinde olmak istemediğim için görevimi bırakacağım. Yönetime istifamı bir kez daha vereceğim. Suçlu olduğum için değil aile terbiyem için bunu yapacağım.

        ‘ASLA ŞİKE YAPMADIM’

        Yusuf Turanlı ile telefon ve yüz yüze görüşmem var. Başkan Yıldırım Demirören’in yanında konuştuk. Samsunsporlu Kemal için 15 görüşmem var ancak bunlar ne hikmetse iddianamede yok. Görüşmelerimde Cengiz Zülfikaroğlu vardı. Ancak ben Tayfur ve zavallı Ahmet, Metris’e gittik. Aziz Yıldırım’ın yanında kenar süsü olduk. Neden ben? Çünkü Serdal ismi daha karizmatik. Yusuf Turanlı Bursa’ya maçımıza geldi. Basın önünde görüştüm. Şike yapmak istesem basın önündemi konuşurum? Kemal’i istedim o İskender ve İbrahim’i vermek istedi. Belediye maçına baksınlar. Mükemmel oynayan bir İskender ve İbrahim vardı.

        ‘AT VERMEDİM, VERMEM’

        At olayına gelirsek... İbrahim’i bir sabah 5 gibi Veliefendi’de gördüm. Çok şaşırdım. Yusuf Turanlı bana İbrahim’e at hediye etmemi istedi. Ben hiç oralı olmadım. At vermedim ve vermeyeceğim.

        ‘YÜZÜNE SÖYLEYECEĞİM’

        Yıldırım Demirören bizim başkanımızdır. Oturur konuşuruz dertleşiriz. Bir şeyler var ve bunlar aile içinde kalsın. Metris’ten çıktıktan sonra başkanla hiç görüşmedim. Başkanın savcılıkta İbrahim ve İskender transferinden haberi olmadığı yönündeki ifadesi konusunda söyleyeceklerim var ama bırakın yüzüne söyleyeyim.

        ‘ARTIK TARAFTAR SERDAL’IM’

        Bu takıma çok emek verdim. Bana göre Carvalhal ile bu sezon ne olursa olsun devam edilmeli. Seyirciye teşekkür ederim. İlk maçta taraftarın yanında olacağım Çarşı’nın göbeğinde. Artık taraftar Serdal olacağım. Başkanlığı ne bu dönem ne başka dönem düşünüyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ