Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Ben olsam Rize düşmezdi" - Futbol Haberleri

        Ankaraspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Rizespor maçını ''hedefi olmayan'' iki takımın karşılaşması olarak niteleyerek, ''Biz, ligde kalmayı garantilemiştik, Çaykur Rizespor'un da ligden düşmesi kesinleşmişti. Ancak kazanarak ligi daha üst sıralarda bitirmek istiyorduk. Son dakikada da olsa kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

        Çaykur Rizespor'un çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Susiç, ''Çaykur Rizespor Kulübü yönetimi, bu sezon benim görevde olduğum sürede 3 maç kaybedince tedirgin oldu. Küme düşeceklerini düşündüler. Böyle bir ortamda da gitmesi gereken de hocaydı. Ama ben bu takımın başında olsaydım Çaykur Rizespor kesinlikle küme düşmezdi'' diye konuştu.

        Susiç, Çaykur Rizespor'un iyi bir kulüp olduğunu, yeni bir yapılanmaya giderek gelecek yıl yeniden Turkcell Süper Lig'e çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

        Bu arada Çaykur Rizespor-Ankaraspor karşılaşmasının 53. dakikasında, yeşil-mavili bir grup taraftarın, ligden düşmesi kesinleşen takımı protesto etmek amacıyla stattan ayrıldıkları görüldü. Taraftarlar, Rize'nin plaka kodu olan 53. dakikada geri sayım yaparak stattan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ