Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, İnönü Stadı, Türk Telekom Arena - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Yönetim yeni sezonda da maçları İnönü’de oynayacaklarını resmen açıkladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü müfettişleri ise misafir tribününe seyirci alınmasının ciddi tehlike yaratacağı raporunu verdi

        GALATASARAY’A SİTEM EDİLDİ

        Beşiktaş yönetimi, Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’yı birlikte kullanmaya yanaşmaması üzerine maçlarını İnönü Stadı’nda oynama kararı aldı. Yapılan açıklamada Galatasaray’a da gönderme yapılarak “Galatasaray yönetiminin teklifimizi kabul etmemesinin yanı sıra bazı Galatasaray yöneticilerinin konu ile ilgili 100 yıllık dostluğumuza yakışmayan açıklamaları camiamızı son derece üzmüştür’’ ifadeleri kullanıldı.

        MAKSİMUM RİSK

        Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü müfettişlerinin raporuna göre ise İnönü’nün yanı sıra İzmir Alsancak ve Ankara Cebeci statlarında maç oynanması büyük tehlike oluşturuyor. Özellikle İnönü’nün misafir tribünü olan deniz tarafındaki kale arkasına seyirci alınmasının risk taşıdığı, aşırı izdihamın miadını dolduran statla ilgili kötü sonuçlar doğurabileceği kaydedildi. Alsancak’ta benzer sorunlar olduğu, Cebeci’nin ise kullanılmaması gerektiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ