Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Maç öncesi ya da devre arasında soluğu soyunma odasında alması artık ‘kanıksanan’ F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisine ‘tarihi bir yasak’ koydu! Yıldırım, oyunculara, “Artık soyunma odasına girmeyeceğim. Zaten bundan sonra da gerekeceğini sanmıyorum” - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Başkan Aziz Yıldırım’ın keyfine diyecek yok... Son dönemlerde yaşanan sıkıntılı süreçte bir hayli bunalan başkan Yıldırım, tüm Sarı-Lacivertliler gibi M’Gladbach karşısında alınan farklı galibiyetle rahat bir nefes aldı. Bunun sayesinde de başkan, 90 dakika sonrasında bir hayli keyifliydi. Bu görüntüde de geçmişte olduğu gibi yöneticilerle birlikte başkan Aziz Yıldırım’ın soyunma odasına giderek futbolcuları kutlaması beklendi, ama olmadı. Tam tersi, başkanın kafileyi taşıyan otobüsün başında bekleyerek tek tek tüm oyuncuları kutlayıp, “Artık soyunma odasına girmeyeceğim. Zaten bundan sonra da gerekeceğini sanmıyorum” dediği öğrenildi. İstanbul’a dönüşte de asbaşkan Ali Yıldırım’ın futbolcuların yanına giderek tek tek hepsini kutladığı belirtildi.

        ‘BU DA ORGANİZE İŞ’

        Bu arada Almanya’da havaalanında taraftarların otobüse saldırmasına da Fenerbahçeli yöneticilerden ilginç bir yorum geldi... Yöneticiler, grubun arasında Galatasaray ve Trabzonspor formalı kişilerin de bulunduğuna dikkat çekerek, “Bu da organize yapılmış bir olay. Özellikle organize bir şekilde önümüzü kestiler ve bu olay yaşandı. Bilseydik durmazdık” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ