Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Benfica, kulüp müdürü Serkan Acar'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı gönderdi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulüp genel müdürümüz ve eski futbolcumuz Serkan Acar'ın vefatından dolayı duydukları üzüntüyü dile getiren Benfica Kulübü yetkilileri, Fenerbahçemiz ve Acar ailesine başsağlığı diledi" denildi.

        Bu arada, Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira'nın da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a gönderdiği taziye mesajında şu ifadelere yer verdiği bildirildi:

        "Sadece Türk futbolu için değil, hepsinin ötesinde Fenerbahçe için çok kıymetli bir şahsiyet olan Sayın Serkan Acar'ın ölüm haberini üzülerek öğrendik. Hiçbir kelime acı kaybınızı telafi etmeyecektir; ancak yine de dostluğumuzun bir kanıtı olarak taziyelerimizi sunmak ve acınızı paylaşmak isteriz. Başkanı olduğunuz kulübün üzüntülü olduğu şu anda, bu çok değerli ve önemli kişinin kaybı için taziyelerimizi lütfen kabul edin."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ