Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caner Erkin sözleşme - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın ilk yarının formda ismi olan Caner’e “Rahat ol, kafanı bir şeye takma, futbolunu oynamaya bak” sözü, “F.Bahçe’nin Caner ile sorunu yok” şeklinde yorumlanabilir. Doğrusu da bu, ancak Başkan Yıldırım’ın 2 günlük kamp ziyareti boyunca sözleşme hiç konuşulmadı. Bu da şu demektir, F.Bahçe Caner Erkin’i kendi öz evladı sayıyor, emeğinin hakkını da verecek. Ama şu anda yöneticiler, Teknik Direktör Ersun Yanal transfere değil, şampiyonluğa odaklanmış durumda. Yani F.Bahçe şampiyonluğu garantiye almadan, ne teknik direktör Ersun Yanal’la, ne de sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturacak.

        ERSUN YANAL DA İMZAYI İSTEMİYOR

        Zaten Ersun Yanal’ın 1 yıllık sözleşmesi vardı, hoca imzayı atarken böyle istemişti. F.Bahçe’yi “Ben şampiyon yapacağım” diye yola çıkmıştı. Şu anda da F.Bahçe’yi şampiyonluğun en güçlü adayı haline getirdi. Anladığım kadarıyla Ersun Hoca’nın sezon bitmeden kafasında da sözleşme diye bir şey yok. O da yönetim gibi şampiyonluğa odaklanmış durumda. F.Bahçe’nin şampiyon olacağına o kadar inanıyor ki, gelecek senenin bile planlarını yapıyor.

        CANER DE ‘İMZA’ DİYE ACELE ETMİYOR

        Örnek mi? Alper, Salih, Hasan Ali Kaldırım ile zaman zaman yaptığı konuşmalarda “Sabırlı olun, seneye Avrupa’ya gideceğiz, daha farklı olacağız” sözlerinin altında bunlar yatıyor. Caner’in de kafasında şu an sözleşme yok. Kafasına takmıyor ve “Aman bir an önce imzalayayım” havasında değil. Şu an tabloya bakınca herkes mutlu ve kimse ayrılmak istemiyor. Zaten Menajer Batur Altıparmak da “Caner F.Bahçe ile özdeşleşti. Başkan Yıldırım ne zaman isterse, bizi ne zaman görüşmeye çağırırsa o zaman görüşür, imzayı atar” yorumu yapıyor.

        GELEN DE YOK GİDEN DE

        Ligin ikinci yarısı için bütün takımlar harıl harıl transfer çalışmaları yapıyor. Herkes F.Bahçe’nin ise planını merak ediyor. Şu anki durumu anlatayım; ne hocanın ne de yönetimin kafasında şu dönemde bir transfer yok. Kimse gelmeyecek. Kimileri orta sahaya transfer takviyesi gerektiğini söylese de F.Bahçe’de böyle bir rapor ve beklendi yok. Plan da yok. Son saniye sürprizi de olmaz gibi.

        Aslında tam tersi kadroyu boşaltmak istiyorlar. Ama F.Bahçe’den kimse gitmek istemiyor. Yobo, Kadlec başta bazı oyuncular elden çıkartılmak isteniyor ama şartlar oluşmuş değil. Bu oyunculara transferde cazip teklifler yok. Yani F.Bahçe’den kopma niyetinde değiller.

        'ŞAMPİYONUM' DEMEK

        Aslında bunu iyi anlamak, biraz açmak lazım. Kimse bu sezon kazanılması muhtemel şampiyonluğu bırakmak istemiyor. Her futbolcu mayısta “Şampiyon benim” demek istiyor.

        (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ