Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor transfer, Sercan Yıldırım Bursaspor, Volkan Şen Bursaspor, Bekir Yılmaz Bursaspor - Futbol Haberleri

        Özlüce Tesisleri'nde antrenman sahasında düzenlenen tanıtım programını, Bursasporlu çok sayıda taraftar izledi. Taraftarlar, yeşil-beyazlı formalarıyla antrenman sahasına çıkan oyunculara yoğun ilgi gösterdi.

        Kulübün sportif direktörü Barış Güçlü, Trabzonspor'dan Volkan Şen, Manisaspor'dan Bekir Yılmaz'la 4,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını, Sercan Yıldırım ile de Galatasaray'dan satış opsiyonlu 6 ay kiralık olarak anlaşma yaptıklarını söyledi.

        Volkan Şen ise yeniden eski takımına döndüğü için çok mutlu olduğunu bildirdi. Bursa'daki ortamı çok özlediğini ifade eden Şen, şunları kaydetti:

        "Bana kucak açtığınız için teşekkür ederim. Başkanım Erkan Körüstan ile ikinci başkanımız Rıdvan Şen'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Transferimde çok emek harcadılar. Biz, her zaman büyük bir aileydik. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Biliyorsunuz, tatsız bir olay yaşamıştım. Sizden aldığım destek ve sıcaklık, beni mutlu etti. Bana bu kapının sonuna kadar açık olduğunu hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur. Buradan gideli 3 sene oldu, artık 26 yaşındayım, daha olgunum. Artık önüme bakıp formamın hakkını sonuna kadar vermek istiyorum. İnşallah taraftarımızın desteğiyle hedeflediğimiz yere varacağız."

        "SERCAN YILDIRIM, BURSASPOR'DA 'SERCAN YILDIRIM' OLDU"

        Sercan Yıldırım da Bursaspor'a yeniden döndüğü için büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

        Bir taraftarın, "Galatasaray'a giderken 'Çocukluğumun, hayallerimin takımına geldim' diye bir açıklaman olmuştu. Bu tür açıklamalar, kabul edilir gibi değildi" sözleri üzerine Yıldırım, "Benim asla öyle bir açıklamam olmadı. Sercan Yıldırım, Bursaspor'da 'Sercan Yıldırım' oldu. Sercan Yıldırım, tekrar Bursaspor'u şampiyon yapmak için buraya döndü. Kamuoyunun hakkımdaki ön yargılarını kıracağım. Bugün, imzayı bunun için attım" diye konuştu.

        "BUNDAN SONRAKİ ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ"

        Bekir Yılmaz, oldukça heyecanlı olduğunu, ilk defa böyle bir taraftar ortamında bulunduğunu belirterek, "Stadyumu merakla bekliyorum. Volkan ve Sercan arkadaşlarım burada şampiyonluk yaşadı. İnşallah bundan sonraki şampiyonluğu birlikte yaşayacağız. Bana da bundan sonra 'Bursalı Bekir' derseniz sevinirim" dedi.

        Tanıtımın ardından 3 futbolcu, taraftarın isteği üzerine ''timsah yürüyüşü'' yaptı.

        Ligin ikinci yarısında, Volkan Şen'in 16, Sercan Yıldırım'ın 27, Bekir Yılmaz'ın 4 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

        OZAN'IN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

        Öta yandan Bursaspor'da, genç savunma oyuncusu Ozan Tufan'ın sözleşmesi de 2018'e kadar uzatıldı.

        Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ozan Tufan'ın Bursaspor formasıyla çok başarılı olacağına inandığını kaydetti.

        Sözleşmesini 2018'e kadar uzattıkları Tufan'ın hem kişiliğiyle hem de futboluyla herkese örnek bir futbolcu olduğunu belirten Körüstan, "İnşallah Bursaspor'da daha çok başarılı günlere imza atacaktır. Ben, buna gönülden inanıyorum. Bursaspor, böyle futbolcuları kazanmaya devam edecektir" dedi.

        Ozan Tufan da Bursaspor formasıyla çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Altyapıdan beri 10 yıldır Bursaspor forması giyiyorum. Bu formayı terletmeye sonuna kadar devam edeceğim. Çok heyecanlıyım. Başkanımız Erkan Körüstan'a ve Barış Güçlü ağabeyime mukavelemi uzatmamda yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ