Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Kolombiya James Rodriguez Kolombiya 2014 Dünya Kupası (James Rodriguez kimdir?) James Rodriguez Real Madrid ( James Rodriguez bonservis bedeli) - Futbol Haberleri

        Kolombiyalı James Rodriguez'in de Real Madrid'in transfer listesinde yer aldığı belirtildi. İspanyol Marca ve As gibi spor gazeteleri, James'in transferinin Arjantinli Angel Di Maria'nın takımdan ayırılıp ayrılmamasına bağlı olduğunu yazdı.

        Real Madrid'in, Monaco'nun 1 yıl önce 45 milyon Euro vererek Porto'dan aldığı James için 50 milyon Euro vermeye hazır olduğu ileri sürüldü. Di Maria'nın ise Madrid'den ayrılmak istediği ve Monaco'dan teklif aldığı kaydedildi.

        ATLETİCO'DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

        Öte yandan, geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Atletico Madrid'de birçok futbolcunun geleceği belirsizliğini koruyor. Diego Costa'nın Atletico Madrid'de ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Chelsea'nin bu futbolcuyla anlaştığı sadece Atletico Madrid ile müzakerelerin devam ettiği ifade ediliyor.

        Chelsea'ye gitmek isteyen diğer bir futbolcu da Brezilyalı sol bek Filipe Luis olarak gösteriliyor. Luis'in kulübüyle görüşmelerinde bonservisinin 24 milyon avrodan 12 milyon avroya indirilmesini istediği iddia edildi. Ayrıca Atletico ile sözleşmesi sona eren Tiago Mendes'in de bugün Chelsea ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Atletico'dan ayrılan diğer bir isim de Portekiz'in Porto takımına bir sezonluğuna kiralık olarak gidecek genç futbolcu Oliver olacak.

        Yeni sezon hazırlıklarına 7 Temmuz'da başlayacak Atletico Madrid'de geleceği belli olmayan futbolcular arasında İngiltere'ye gideceği iddia edilen Arda Turan da bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ