Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe antrenman, Fenerbahçe Diego - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, milli arayı fırsata çevirdi. Birçok as oyuncunun milli takımlara gitmesiyle yedek ağırlıklı kadroyla çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler’de Kartal, fazla süre alamayan futbolculara özel ilgi gösteriyor. Neredeyse her oyuncuyla özel görüşmeler yapan başarılı teknik adam, “Aldığınız dakikalar değil, bu takımın bir parçası olmanız önemli. Şampiyonluk anahtarı sizin elinizde. Biz bir takımız. Bunu sürdürebilirsek şampiyon olabiliriz. Hepinizin hazır olmasını istiyorum. Kadromuz belli bir yapıya sahip. Her an herkese şans gelebilir” ifadelerini kullandı.

        ‘ÇALIŞAN KAZANIR’

        Herkesin ilk 11 şansının olduğunun altını çizen İsmail Kartal, “Kim çalışır ve daha iyi performans sergilerse formayı kapar. Bunu herkes çok iyi bilsin. Bugün yedek olabilirsiniz ama çalışmanıza göre yarın ilk 11’de yer alabilirsiniz. Bunun için sizlerden isteğim formanızı ıslatmanız” diye konuştu.

        DİEGO İÇİN HAZIRLIK MAÇI

        Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı. Sarı-Lacivertliler sabah yapılan antrenmanda, ilk bölümde salonda kuvvet, ikinci bölümde ise sahada dayanıklılık çalıştı. Öte yandan İsmail Kartal’ın milli arada hem yedek oyunculara maç temposu kazandırmak hem de Diego’nun performansını artırmak için bir hazırlık maçı planladığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ