Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Özel Süper ikili! - Özel Haberleri

        Kartal’da Almeida ve Nihat saç-baş yoldurmaya devam ediyor. 155 gün sonra ilk 11’de şans bulan Nihat bir asist yaptı ama onun dışında kayıptı. Portekizli forvet ise kaçırdığı gollerle Güiza’yı hatırlatır oldu!

        Bir tarafta Avrupa elemelerinde sezona süper başlayan ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti para alan Nihat Kahveci diğer tarafta ise devre arasında transfer edilen Hugo Almeida...

        Talihsiz bir sakatlık geçiren Nihat 155 gün aradan sonra ilk 11’de kendine şans bulurken mücadele öncesi taraftardan da destek aldı. Tribünler “Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci” diye bağırdı. Ancak o Nihat idmanlarda gol şov yapan Nihat değildi. Sadece 32’de kaleye gönderdiği şutu kaleci kornere çeldi. Onun dışında İbrahim Toraman’ın kornerinde atışı kullanan isimdi. Sonrasında bir de oyundan çıkarken görüldü.

        Peki Hugo Almeida’ya ne demeli! Fenerbahçeli “Güizavari” goller kaçırmasıyla öne çıkmaya başlayan Portekizli forvet gol attığı Kayseri (2) ve Kasımpaşa (1) maçları dışında hep kaçırdıklarıyla anıldı. Hele hele F.Bahçe derbisinde farkı açacak golü müsait durumda atamaması hafızalara kazınmıştı. Dün de yine farkı 3’e getirecek pozisyonu buldu ama “atamayanlar kulübünün” üyesi olduğunu topu kaleciye nişanlayarak kanıtladı.

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ