Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne çıkan Seramiksan oyuncuları HABERTÜRK'e konuştu - Voleybol Haberleri

        Kurulduktan 5 yıl gibi kısa bir süre sonra Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne çıkarak büyük bir başarının altına imza atan Seramiksan’da; başkan Bülent Erkul, başantrenör Ali Kamberoğlu ve kaptan Gamze Ergin HABERTÜRK’e konuştu, birbirlerine inandıkça başarının da arkasından geldiğini söyledi.

        Yeni bir kulüp olduklarına dikkat çeken kaptan Ergin, “Sırrımız aile olmak. Aile olup birbirinize inandıktan sonra başarı da arkasından geliyor. 5 yıllık sürede bu noktaya gelmek önemli bir başarı. Güçlü rakiplerimize rağmen taraftarlarımıza güzel oyun izletip voleyboldan keyif almalarını istiyoruz” dedi.

        Takım içindeki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirten 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, “Genç oyunculara ablalık yapıyoruz. Onlar da zaten öğrenmeye aç isimler oldukları için sorun yaşamıyoruz. Bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Kazanabileceğimiz karşılaşmalar var. Ligin iddialı takımlarından da alacağımız puanlar bizim için değerli olacak” ifadelerini kullandı.

        "TIRNAKLARIMIZLA KAZIYA KAZIYA GELDİK"

        Hedeflerini tutturduklarını söyleyen Kuğular’ın başkanı Bülent Erkul, “Zor günlerimiz oldu. Ancak bunların üstesinden birlik olarak geldik. Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde işimiz biraz daha zor. Üst düzey takım sayısı çok fazla. Ancak ligde kalıcı olmak istiyoruz. Türk voleyboluna hizmet edip, güzel işler yapmak istiyoruz” dedi. Kuruldukları günden bu yana hep dolu tribünler önünde oynadıklarını vurgulayan Erkul, “Taraftar açısından hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Turgutlu’da voleybola olan ilgi, futbolun da önüne geçti. Tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. İleride farklı hedefler de gündeme gelecektir. Bir Avrupa kupası oynamayı çok isteriz. Ancak bu, bugünden yarına olabilecek bir iş değil” ifadelerini kullandı.

        "DÜNYANIN EN İYİ LİGİNDEYİZ"

        Seramiksan’dan teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettiğini söyleyen başantrenör Ali Kamberoğlu, “İyi bir ortam yakaladık. Dünyanın en büyük liginde mücadele ediyoruz. Taraftarın gücünü arkamızda hissediyoruz. Emin adımlarla yukarıya doğru çıkıyoruz” dedi. Genç oyuncuların kendilerine umut vadettiğini dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Amacımız gençlerin tecrübeli isimlere ayak uydurması. Öğrenecekleri çok şey var. Maçlarda bunun karşılığını alıyoruz” diye konuştu.

        HABERTÜRK SPOR | ERTUĞRUL GÜNEŞ | ÖZEL RÖPORTAJ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ