Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Nagihan gözyaşlarına boğuldu, Turabi sahip çıktı!

        Survivor'da bu hafta gerginlikler oyunlara damga vurdu. Dün Mustafa Kemal ile Hilmi Cem arasında çıkan gerilimin yankıları bugün de sürdü. Oyun sırasında Mustafa Kemal'in Nagihan'a laf atması sonrası gerilim yükseldi. Ümit Karan'ın gülüşlerine de takılan Nagihan iki yarışmacıyı da karşısına aldı. Olay sonrası Nagihan uzun süre gözyaşlarına boğuldu. Oyundan sonra ağlamaya devam eden Nagihan'ı Turabi teselli etmeye çalıştı. Oyun sonrasında Ünlüler takımı sahiline gittiğinde Turabi, Mustafa Kemal'e eleştiriler yağdırdı. Turabi, Mustafa Kemal ile Ümit'in Nagihan'ı çileden çıkarttığını, Nagihan ile dalga geçtiklerini söyledi. Mustafa Kemal ise kendini Nagihan'a sadece kuralı hatırlattığını ama Nagihan'ın ters tepki gösterdiğini söyledi.

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        REKLAM

        Survivor'da gerilim dolu bir ödül oyunu geride kaldı. Mustafa Kemal ile Nagihan arasındaki gerilim damga vurdu. Oyun sonrası tartışmalar devam ederken Turabi eleştiri oklarını Mustafa Kemal'e yöneltti. Yemek ödüllü oyunu ise 10 - 3 Ünlüler takımı kazandı. Oyun sonrası olayları değerlendiren Ünlüler takımı Turabi'nin kendi takımına sırtını dönerek hata ettiğini söyledi. Gönüllüler takımı ise bu psikolojiden kurtulmaya ve kazanmaya odaklanmaya karar verdi.

        SURVİVOR BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam baraka için salıncak oyunu oynandı. Oyunda büyük bir salıncakta bir yarışmacı bulunurken, bir yarışmacı onu sallarken diğer yarışmacı eline büyük topları verdi. Eline topu alan salıncaktaki yarışmacı büyük topları 3 sepete atmaya çalıştı. Oyunu Gönüllüler takımı oyunu 7 - 1'lik farkla önde götürürken, skor 9 - 2 oldu. Gönüllüler takımı baraka oyunu 10 - 2 kazanarak yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu öncesinde moral buldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ