Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Taksiyle Avrupa'yı gezdi, 18 bin Euro'yu ödemeden kaçtı!

        Avusturya'nın başkenti Viyana'dan 47 yaşındaki bir taksicinin iddiasına göre,Monaco'nunMontecarlo semtindenaracına binen bir müşteriyiönce Fransa'nın Nice kentine, oradan da Belçika'nın başkenti Brüksel'e götürdü. İkili seyahate devam etti.

        Spiegel'in haberine göre, İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçentaksici ve müşteri, oradan Slovakya'nın Zilina kentine gitti. Daha sonra ise Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Bad Münstereifel kentine geçtiler. Buradaki bir otelde iki gece konaklayan taksici ve müşterisi yine İngiltere'nin başkenti Londra'ya devam ettiler.

        Londra'yaulaştıklarında taksi şoförü artık yola devam etmeyeceğini söyleyerek 18 bin Euro'ya ulaşan taksi ücretini almak istedi. Parası olmadığını söyleyen müşterinin Meksika'daki banka hesabında para olduğunusöylemesi üzerine,Meksika'ya uçtular.

        REKLAM

        Ancak Meksikada müşteri taksiciyi bırakarak kaçtı. Karısının aldığı uçak biletiyle Toronto ve İzlanda üzerinden Londra'ya dönebilen taksicinin şikayeti üzerine Almanya'nın Euskirchen kentinde polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Taksi şoförü müşterinin Euskirchen'den olduğunu düşünüyor. Polis Sözcüsü, "Taksi şoförü suç duyurusunda bulundu, çünkü parasını almak istiyor. O ve müşterisi daha önce de birlikte seyahat etmişler" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ