Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da bir anne evde çıkan yangında çocuklarını kurtardı, kendi yaşamını yitirdi

        Trabzon'un Tonya ilçesinde bir evde çıkan yangında eşiyle birlikte iki çocuğunu kurtarmaya çalışan anne yaşamını yitirdi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Kenan Taşkın'ın haberine göre, Trabzon'un Tonya ilçesinde yaşayan 4 kişilik Kurt ailesinin evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tek katlı evi sararken Baba Uğur Kurt ile anne Canan Kurt, uyuyan çocukları Hazal Su (4) ile 2 yaşındaki kızı Ecrin Ada Kurt'u yaralı olarak pencereden dışarı çıkarmayı başardı. Ancak yangının büyümesi sonucu Canan Kurt (24) evden çıkamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesi sonucu, çocuklarını kurtarmaya çalışırken içeride kalan talihsiz kadının cesedine ulaşıldı. Vücutlarında yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen 2 çocuk ise Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN ANNENİN PAYLAŞIMI AĞLATTI

        Talihsiz kadının 30 Nisan'da sosyal paylaşım hesabından yaptığı "Ölümün saati yok yanınızdaki kişiye değer verin. Kırmayın onu. Durup durup sevdiğinizi söyleyin. Özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin. Ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi? Ölümün saati yok. Belki son görüşünüzdür, belki son sarılışınızdır belki de saatler sonra ona değil de toprağa dokunacaksınız. Onu değil de toprağı öpeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil şu an bilin. Toprak aldığında geri vermez. Çünkü ölümün saati yok" şeklindeki paylaşımı yürükleri burktu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ