Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor Futbol Akademisi Direktörü İlker Erdem, bir süre önce hayatını kaybeden altyapı futbolcusu Mirkan Kurt'un adını 9-13 yaş arası düzenleyecekleri futbol turnuvasına verdiklerini belirtti.

        Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor Özkan Sümer Futbol Akademisi'nin organize ettiği turnuvanın 6 Nisan Cumartesi günü başlayacağını aktardı.

        Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden oluşturulan takımlar ile Trabzonspor gözlem grupları takımlarının mücadele edeceği turnuvanın, Trabzonspor Akyazı Özkan Sümer Futbol Akademisi Tesislerinde gerçekleştirileceğine işaret eden Erdem, üç ayrı sahada oynanacak maçlarda 2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yılı doğumlu sporcuların mücadele edeceğini vurguladı.

        Erdem, turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileyerek, "Sporcumuz, evladımız Mirkan Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yavrumuza bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza sabırlar dileriz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler