Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer haberleri - Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        CENK GİDECEK GIGNAC GELECEK!

        Beşiktaş, 3 galibiyet 1 beraberlikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ortalığı kasıp kavururken gözler Cenk Tosun'da! Devler Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'nın dikkatini çeken milli golcünün peşinde birçok kulüp bulunuyor.

        2

        Newcastle United ve Crystal Palace başta olmak üzere özellikle İngiltere'den birçok kulüp Cenk'i izlemek için İstanbul'a gelmişti. Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş, Cenk'in değeri düşmeden ocak ayında elden çıkararak kariyerini Meksika'da sürdüren Andre-Pierre Gignac'a yönelecek.

        3

        Fransız yıldız daha önce de pek çok kez Beşiktaş'ın transfer gündemine gelmesine rağmen, bonservis bedelinin yüksekliği nedeniyle bu iş gerçekleşmemişti. Ancak şimdi şartların Beşiktaş'ın lehine olduğu ve ön görüşmelerin yapıldığı da vurgulandı.

        4

        SÖZLEŞMESİ 30 HAZİRAN'DA BİTİYOR!

        Sezon sonu Tigres'le sözleşmesi sona erecek olan Gignac, Haziran 2018 sonunda serbest kalıyor. Meksika basınına göre mukavelenin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Gignac, Beşiktaş'la yaptığı görüşmelerde şartlar konusunda anlaşmaya vardı.

        5

        ASAMOAH'TAN HABER VAR!

        Galatasaray, yaz transfer döneminde çok istemesine rağmen Juventus'un Atalanta'ya kiraladığı sol bek Leonardo Spinazzola'yı geri alamaması üzerine KWadwo Asamoah'ı transfer edememişti.

        6

        Sarı-kırmızılılar Ganalı futbolcudan ümidini kesmemiş ve hem başkan Dursun Özbek hem de Cenk Ergün, devre arası transferinde kadroya katmak için çaba göstereceklerini belirtmişti.

        7

        Ancak Galatasaray, İtalya'dan gelen haberle adeta yıkıldı. Takvim'in iddiasına göre Alex Sandro'nun kötü performansı nedeniyle teknik direktör Massimiliano Allegri, Asamoah'ı devre arasında bırakmak istemiyor.

        8

        Galatasaray'ın ocak ayında Asamoah'a imza attırıp sezon sonunda işi bitirebileceği de vurgulandı.

        9

        ORMAN, OĞUZHAN'I GÖZDEN ÇIKARDI

        Şampiyonlar Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un İngiltere'ye transferi konuşulurken sürpriz bir karar alındı.

        10

        Fotomaç'ta yer alan habere göre herkes Cenk Tosun'un yuvadan ayrılmasını beklerken başkan Fikret Orman, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'un satışına sıcak bakıyor.

        11

        Tolgay Arslan'ın artan performansı, Oğuzhan'ın formundaki düşüş, Arsenal'in yüzde 30'luk paydan vazgeçmemesinin bu kararda etkili olsa da en önemli etken Oğuzhan'ın sözleşme müzakerelerinde takındığı tavır.

        12

        Haberde bu sezon kazandığının iki katını isteyen Oğuzhan için Orman, bedelsiz olarak takımdan ayrılma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Başkan Orman'ın Oğuzhan'a 15 milyon Euro pay biçtiği, bu meblağı karşılamak için başta Lazio olmak üzere Premeir Lig ve La Liga'dan birçok kulübün hazır olduğu belirtildi.

        13

        ARDA'NIN TRANSFERİ KESİN GİBİ!

        Galatasaray'ın Barcelona'da yeterice şans bulamadığı için mutsuz olan eski yıldızı Arda Turan'ın transferi için geri sayıma geçtiği belirtildi.

        14

        Fanatik'te yer alan haberde sarı-kırmızılı yönetimin Barcelona ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve Arda Turan'ın 1,5 yıllığına kiralanması konusunda milli arada bir ön protokol imzalanmasının planlandığı öne sürüldü.

        15

        Haberde 1,5 yıllık kiralık sözleşmesinin bitiminde Barcelona ile sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan Arda'nın satın alma opsiyonunun da Galatasaray'a geçeceği kaydedildi.

        16

        TALISCA'DA VIDA FORMÜLÜ!

        Beşiktaş, iki sezondur kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Anderson Talisca'nın transferi için Benfica'nın istediği rakamda indirim göremezse Domagoj Vida formülünü devreye sokacak.

        17

        23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 25 milyon Euro'luk opsiyon maddesi bulunuyor. Siyah-beyazlılar ise Talisca'yı bonservis bedeli ödemeden kadroya katmak istiyor.

        18

        Fanatik'te yer alan habere göre genç oyuncunun 2019’da bitecek olan kontratını göz önünde bulunduran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekiz temsilcisiyle görüşüp belirlenen opsiyon maddesinde indirime gidilmemesi halinde bu taktiği uygulamaya sokma kararı aldı.

        19

        Konuyla ilgili olarak geçen hafta yaptığı açıklamada, “Bu durumu Benfica da biliyor. Domagoj Vida gibi Talisca’yı da alabiliriz” ifadelerini kullanan Orman’ın, Ocak ayında Benfica yönetimiyle yapacağı görüşme sonrasında harekete geçeceği kaydedildi

        20

        Talisca, Benfica’ya geri dönmemek istediğini de birçok kez belirtmişti. Başkan Fikret Orman, Benfica’yla bonservis konusunda ortak bir noktada buluşulmaması halinde Brezilyalı oyuncuyla 2019 yılı için ön protokol imzalamayı hedefliyor.

        21

        Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Kartal, Bosman Kuralları’nın verdiği hakla, kontratı 2019 ocak ayında resmileştirecek ve 1 Haziran 2019’da Talisca’nın bonservisini alıp geri getirecek.

        22

        FIRTINA'DA HEDEFLER: AATİF, VISCA, PALETTA, CHIRICHES, DANTE!

        Ersun Yanal'ın yerine göreve getirilen Rıza Çalımbay, sezona 50. yılında şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor için transfer listesini hazırlamaya başladı. Bordo-mavililerin hedefinde savunmadan Vlad Chiriches, Gabriel Paletta ve Dante'den biri, ileride ise Edin Visca ya ad Aatif bulunuyor.

        23

        Fotomaç'ta yer alan habere göre önceliği savunma bölgesine veren tecrübeli çalıştırıcı, devre arasında mutlaka bir stoperin kadroya katılmasını talep etti. Sezon başında Vlad Chiriches, Gabriel Paletta ve Dante gibi tecrübeli isimlerle görüşen Bordo-Mavili yönetim, devre arasında bu isimler için tekrardan nabız yoklayacak.

        24

        Listenin ilk sıralarına Başakşehir forması giyen Edin Visca'yı yazan deneyimli hoca, Boşnak oyuncunun alternatifini de Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorluk çeken Aatif Chahechouhe olarak belirledi. Çalımbay, bu iki futbolcu için de şartların zorlanması gerektiğini kaydetti. Tecrübeli hocanın, ilerleyen günlerde daha geniş bir listeyi yönetime sunması bekleniyor.

        25

        GÖZLER JAHOVIC'TE!

        Sezona Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok ikilisiyle başlayan Galatasaray'da, son Gençlerbirliği maçında Tudor sahaya çift forvetle çıktı ve performanstan memnun kalındı. Tudor'un bu sistemi ilerleyen haftalarda da kullanabileceği öğrenildi.

        26

        Fotomaç'ta yer alan habere göre bu yüzden sarı-kırmızılı takımın yeni bir forvet takviyesi ihtiyacı doğdu. Çeşitli adaylar üzerinde duran yönetimin gündemine, Göztepe'de yıldızı parlayan Adis Jahovic geldi. Attığı 11 golle krallık yarışında Gomis'le zirveyi paylaşan Makedon santrfor için nabız yoklanacak.

        27

        30 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Galatasaray, Göztepe ile uygun bir bonservis bedeli karşılığında anlaşma yapılması ihtimalini göz önünde bulunduruyor. Ancak İzmir temsilcisi bu işe sıcak bakmazsa, Galatasaray cephesinin en azından devre arasında Jahovic için şartları zorlamayacağı da gelen bilgiler arasında.

        28

        MEHMET TOPAL, BEŞİKTAŞ'A!

        Suların bir türlü durulmadığı Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın takımın başında kalacağı açıklanırken şimdi de kadro dışıları gündeme oturdu. Sarı-lacivertlilerden kadro dışı olmadığını, bunun kararını Aykut Kocaman'ın vereceğine yönelik bir açıklama yapıldı

        29

        NTV Spor, Koacman'ın gözünden düşen Mehmet Topal'ın Osmanlıspor maçı kadrosunda bulunmamasını, kadro dışı bırakıldı olarak yorumlamıştı. Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak iddiayı reddetse de haberlerin önü kesilmiyor.

        30

        Fanatik'te yer alan habere göre geçen sezon eskiden sarı lacivertli formayı giyen iki milli yıldız Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e imza attıran Beşiktaş, gözünü bu kez Memet Topal'a dikti.

        31

        Mehmet Topal'ın, sarı-lacivertlilerden ayrılması halinde rotasının Beşiktaş olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gökhan Gönül ile de yakın arktadaş olan Topal, siyah beyazlılara imza atmaya çok yakın.

        32

        GALATASARAY'DA DEVRE ARASINDA 4 YOLCU!

        Sezona yeni transferleriyle oldukça iyi başlayan Galatasaray, devre arasında yeni transferler kadar, takımdan gönderilecek futbolcular için de mesai harcıyor.

        33

        Hürriyet'in haberine göre Galatasaray, kadro dışı kalan Hakan Balta, Nigel de Jong, Umut Güngoğan ve Endoğan Adili'yi devre arasında takımdan göndermeyi planlıyor.

        34

        4 futbolcu hakkında son olarak Igor Tudor'dan fikir alacak olan yönetim, Ocak ayında futbolcular ile anlaşıp sözleşmelerini feshetmek istiyor.

        35

        Yarım sezonluk alacakları 2.2 milyon Euro'yu bulan futbolcular ile pazarlık yapılacak ve daha düşük ücretler ile sözleşmeleri feshedilecek.

        36

        ALPER POTUK'A SÜRPRİZ TALİP!

        Tamer Tuna yönetiminde Süper Lig'e hızlı bir giriş yapan Göztepe, gözünü transfer çalışmalarına çevirdi. Sarı-kırmızılıların hedefinde Fenerbahçeli Alper Potuk var.