Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          07:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:30

          Kendine İyi Bak

          AĞUSTOS AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? Hayat senin baktığın kadar güzel! Yepyeni lezzetler keşfet, farklı insanlarla tanış, daha fazla bilgilen, her zaman sağlığına dikkat et ama hepsi için önce Kendine İyi Bak! Sağlık alanında yeni gelişmeler, tedavi yöntemleri, sağlıklı zayıflama, estetik, göz-diş problemleri, ağrılar, kalp hastalıkları, beyin rahatsızlıkları gibi sağlıkla ilgili tüm sorunların ekrana geleceği Kendine İyi Bak'ta, Ebru Akel ünlü şefler, yemek bloggerları, diyetisyenler ve birbirinden ünlü konukları ağırlayacak. "Kendine İyi Bak"ta bugün; Astrolog Yazar Zeynep Turan, Ağustos ayında burçları neler bekliyor sorularına yanıt verirken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yüz gençleştirme estetiğinin detaylarını veriyor. Ayrıca Protez ve İmplantoloji Uzmanı Diş Hekimi İlker Arslan diş estetiği ve implant yönteminin detaylarını anlatıyor. Değişim köşesinde ise 42 yaşındaki Nimet Kaşıturnalı, hayallerine kavuşmak istiyor! Hepsi ve daha fazlası Kendine İyi Bak'ta sizleri bekliyor. "Kendine İyi Bak", 13 Ağustos Pazar günü saat 08.30'da Show TV'de!

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

          EN ÖZEL HABERLER PAZAR SÜRPRİZİ'NDE! Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Kanseri yenen Hülya Koçyiğit o korku dolu anlarını anlattı! Nadide Sultan'dan Bodrum'da jet ski şov! Elif Özkul'un sunumuyla "Pazar Sürprizi", 13 Ağustos Pazar saat 10.00'da canlı yayınla Show TV'de!

        •  Çocuktan Al Haberi Ünlüler (Tekrar)
          13:00

          Çocuktan Al Haberi Ünlüler (Tekrar)

        •  Rüya ‘Dizi’ (Tekrar)
          15:00

          Rüya ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çocuktan Al Haberi Ünlüler
          20:00

          Çocuktan Al Haberi Ünlüler

          ÇOCUKTAN AL HABERİ ÜNLÜLER'DE KIYASIYA EĞLENCE DEVAM EDİYOR! Sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği çocukların inanılmaz eğlenceli ve müthiş hayal dünyasının keşfedileceği "Çocuktan Al Haberi Ünlüler" tüm heyecanıyla Show TV'de ekrana gelmeye devam ediyor Ekranların en şirin ve ele avuca sığmaz yarışması "Çocuktan Al Haberi Ünlüler" Show TV ekranlarında sizleri bekliyor. Türkiye'nin en ünlü isimleri kıyasıya mücadele ederken hem eğlenip hem eğlendiriyor. Hayranı olduğunuz ünlülerin birbirinden şirin ve muzip miniklerle diyalogları kahkaha fırtınası estirirken sürprizlerin de ardı arkası kesilmeyecek! Çocuktan Al Haberi Ünlüler'in 13 Ağustos Pazar yayınlanacak yeni bölümünde; Cengiz Kurtoğlu, Perihan Savaş ve Cem Kılıç yarışacak. Miniklerin büyümüş de küçülmüş yanlarını ortaya çıkaracak soruların sorulacağı, verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlenip güldürecek hem de yarışmacılara puan kazandıracak "Çocuktan Al Haberi Ünlüler"i sakın kaçırmayın! "Çocuktan Al Haberi Ünlüler", 13 Ağustos Pazar saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Paris'ten Sevgiler ‘Yabancı Film’
          22:00

          Paris'ten Sevgiler ‘Yabancı Film’

          "PARİS'TEN SEVGİLERLE" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Pierre Morel'in üstlendiği oyuncu kadrosunda John Travolta, Jonathan Rhys Meyers gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Paris'ten Sevgilerle", Pazar akşamı Show TV'de! James Reece (Jonathan Rhys Meyers), Amerikan'ın Fransa Büyükelçiliği'nde CIA adına alt düzey bir görevde çalışmaktadır. James'in, Paris'te Fransız sevgilisi ile birlikte yaşadığı oldukça iyi bir hayatı vardır. Ancak James'in en büyük isteği bulunduğu görevden daha yüksek dereceli bir ajan olmak ve sahada aksiyonu yaşamaktır. İstediği gibi üst düzey bir göreve atanır. Bu görevinde kendisine yeni ortağı özel ajan Charlie Wax (John Travolta) eşlik etmektedir. Silah meraklısı, şakacı ve herhangi bir şeye bağlı olmayan Wax ile ortağı James, bir terör saldırısını durdurmak için Paris'e gönderilirler. Paris'in yer altı dünyasını gören ve aslında aksiyon dolu hayatın kendisine uygun olmadığını anlayan James, masa başı işine dönmek için can atar. Bu görevlerinde peşinde oldukları suç örgütü, James'i hedefine alır. Artık James için, sonraki 48 saat içinde hayatta kalabilmesinin tek umudu ortağı Wax olacaktır. "Paris'ten Sevgilerle (From Paris With Love)", 13 Ağustos Pazar akşamı saat 22.00'de Show TV'de!

        •  Kutsal Damacana: Dracoola ‘Türk Filmi’
          00:00

          Kutsal Damacana: Dracoola ‘Türk Filmi’

          KUTSAL DAMACANA: DRACOOLA PAZAR GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Korhan Bozkurt'un üstlendiği oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Şahin Irmak, Özge Ulusoy, Ceyhun Fersoy gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Kutsal Damacana: Dracoola", Pazar gecesi Show TV'de! Akıncı Kara Fuat bundan 600 yıl önce Transilvanya Valisi Vlad'ı yakalamış ve hapse atmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmış herkesi kazığa oturtmuştur. Tanrı'nın gazabına uğrayan Vlad halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat'ın peşine düşmüştür. Yüzyıllar boyunca soyu Kara Fuat'a dayanan herkesi yok eden Vlad'ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin'dir. Sebahattin, yetim olarak yetiştiği konakta çalışmaktadır. Bütün bu yaşananlardan haberi olmadan hayatını sürdüren Sebahattin'in karşısına bir gün gizemli bir adam çıkar... Transilvanyalı Vlad onun da izini bulmuştur. "Kutsal Damacana: Dracoola" 13 Ağustos Pazar gecesi saat 00.00'da Show TV'de!

        •  Paris'ten Sevgiler ‘Yabancı Film’ (Tekrar)
          02:30

          Paris'ten Sevgiler ‘Yabancı Film’ (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          03:30

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:45

          Aşk Laftan Anlamaz ‘Dizi’ (Tekrar)