Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Gençlik aşısı nasıl uygulanır? EBRU Akel imzalı "Kendine İyi Bak"ın bugünkü ilk konuğu, Dr. Nihat Dik, gençlik aşısı GRP'ye dair merak edilenleri anlatacak. Ardından, spritiüel danışman ve yazar Tuğçe Işınsu, geçmişte yaşanan ayrılıklar, kayıplar ve mutlulukların bizi nasıl etkilediğini ve korkularımızdan nasıl kurtulacağımızı anlatacak.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Cannes'da kiminle görüntülendi? SEVİLEN magazin programı "Cumartesi Sürprizi" bu hafta, Gülben Ergen'in yeni sevgilisi Burak Törer'le ilgili verdiği mesajı içeren haberle başlayacak. Elif Özkul'un sunumuyla canlı olarak ekrana gelen program, "Cannes Film Festivali'ne giden Meryem Uzerli hangi ünlü oyuncuyla görüntülendi?" sorusunun yanıt bulduğu haberle devam edecek.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          13:00

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          15:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Milli sporcularımız yarışıyor! EKRANLARIN en sevimli yarışması "Çocuktan Al Haberi"nde bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında milli sporcularımız ağırlanacak. Evrim Akın'ın sunduğu programın yarışmacıları, Galatasaray ve A Milli Kadın Basketbol takımının kaptanı Işıl Alben, filenin sultanlarından Neslihan Demir Güler ve Avrupa Dünya ve Olimpiyat şampiyonumuz Taha Akgül olacak. Milli sporcularımız, miniklerin muziplikleri karşısında kahkaha dolu anlar yaşayacak.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’
          20:30

          Yeni Gelin ‘Dizi’

          'Yeni Gelin'lerimiz bu akşam evleniyorCumartesi ekranlarının kahkahası bol dizisi "Yeni Gelin"de bu akşam nikâh cümbüşü var! Önce Müsellim ve Elzem yıldırım nikâhı ardından babasından onay alan Şirin ve Baran'ın düğün telaşesi komik anlara sahne olacak SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen komedi dizisi "Yeni Gelin"de bu hafta, düğün heyecanı yaşanacak! 50'nci bölümüyle ekrana gelecek olan dizide olaylar şöyle gelişecek:İskender, Helga'ya hava atmak için abisinin yokluğunu fırsata çevirip ağa rolünü üstlenir. Müsellim de yıldırım nikâhıyla Elzem'le evlenir ve sıra Türkmen'e gelir. Nikâh eğlencesinde kaynanalar hem Helga'dan kurtulma hem de Gökhan'ı baş göz etme planı yapar.Fakat kaynanaların planı Gülistan'ın başına patlar. Korkut, Kalender'in yokluğunda Şirin'i Baran'la evlendirmeye karar verir. Şirin, önce babası olmadan evlenmeye yanaşmaz. Fakat Kalender, yerini belli eder ve evlenmelerini ister. Şirin, nikâh masasına oturduğunda memurun sorusuna doğru cevabı vermenin hiç de kolay olmadığını anlar...

        •  Taksi 2 ‘Yabancı Film’
          00:15

          Taksi 2 ‘Yabancı Film’

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

          Uğur Arslan Sahur Vakti'nde İSLAMİYET'İ anlamamıza rehberlik eden Prof. Dr. Mustafa Karataş, Ramazan ayı boyunca "Sahur Vakti"nde izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Canlı yayının bugünkü konuğu, sanatçı Uğur Arslan olacak. İkili, maneviyatımızı yükseltecek konuları, ibretlik hikâyeleri ve merak edilenleri ele alacak.

        •  Akma Tuna ‘Türk Filmi’
          04:00

          Akma Tuna ‘Türk Filmi’

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:30

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)