Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Ağrılara doğal çözüm SAĞLIĞA dair konuların uzman konuklarla ele alındığı "Zahide Yetiş'le" bugün yine dopdolu! Programın ilk konuğu, Dr. Feridun Kunak ağrılar için doğal formüller verecek. Ardından Op. Dr. Akın Akyurt, göz hastalıklarına dair merak edilenleri yanıtlayacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Mönü Erzurum mutfağından PELİN Karahan'ın ev sahipliğindeki "Nefis Tarifler"de bugün Erzurum yöresine özgü bir mönü hazırlanacak. Ünlü oyuncu mutfağa konuğu Kübra Yılmaz Tokmak ile birlikte girecek. İkili, sütlü havuç çorbası, pratik perde pilavı, kadayıf çanağında muhabellebi ve sebze şişleri salatası yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Tekirdağ'ın gelinleri yarışacak EKRANLARIN sevilen yarışması "Gelin Evi"nde bu hafta Tekirdağlı gelinler yarışacak. Yarışmacıların ilk durağı, 7 aylık evli, 23 yaşındaki sevkiyat görevlisi Begüm Ünal'ın evi olacak. Evini gezdirdikten sonra çeyizlerini serecek olan Begüm Hanım, rakiplerinin beğenisini kazanmak için eleştirileri lehine çevirmeye çalışacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

          Canlı yayında mirasçılarla yüzleşecek GÜNDÜZ kuşağının ilgiyle takip edilen programı "Seda Sayan'la"da sıra dışı olaylar izleyiciyle paylaşılmaya devam ediyor. Programın bugünkü konuğu evindeki küplerden çıkan tapular sayesinde bir anda 100 bin dönümlük arsa sahibi olan Ali Bey olacak. Çöpçülük yaparak geçimini sağlayan Ali Bey, mirasçılarla canlı yayında yüzleşecek.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur ‘Dizi’
          20:00

          Çukur ‘Dizi’

          Büyük oyun başlıyorPazartesi akşamlarına damga vuran "Çukur"da bu akşam, zamanla yarışan Yamaç, pes etmeyip büyük oyunu başlatacak. Bir yandan para bulmaya çalışacak bir yandan Sena için Saadet'ten yardım isteyecek MİLYONLARI ekrana kilitleyen SHOW TV'nin fenomen dizisi "Çukur"da bu akşam nefesler tutulacak. 31'inci bölümü ekrana gelecek olan dizide olaylar şöyle gelişecek: Yamaç ve adamları zamanla yarışır. Çukur, ellerinden kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, bir yandan pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Diğer yandan ise Sena'nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet'ten yardım ister. Koçovalılar'a savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olur. Koçovalılar'dan birinin öğreneceği büyük gerçek, asıl mücadelenin başlangıcı olur...

        •  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Özel Röportaj (Canlı)
          23:00

          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Özel Röportaj (Canlı)

          Cumhurbaşkanı ile 'Özel Röportaj' HABERTÜRK TV Genel Müdürü Veyis Ateş, "Özel Röportaj"da bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Röportaj, Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak yayınıyla saat 23'de canlı olarak ekrana gelecek. Erdoğan, AK Parti seçim beyannamesini, partinin projelerini ve vaatlerine dair soruları yanıtlayacak.

        •  Sahur Vakti
          01:45

          Sahur Vakti

          Sinan Yılmaz 'Sahur Vakti'nde PROF. Dr. Mustafa Karataş, ramazan ayı boyunca "Sahur Vakti"nde ekran başındakilerle buluşmaya devam ediyor. İslamiyet'e dair merak edilenlerin ayetler ve hadisler ışığında yanıtlayan Karataş, bu gece ünlü türkücü Sinan Yılmaz'ı ağırlayacak. İkili, keyifli bir sohbete imza atacak.

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          03:45

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:45

          Klavye Delikanlıları ‘Dizi’ (Tekrar)