Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Stresi azaltmanın yolları ZAHİDE Yetiş'in ev sahipliğindeki "Zahide Yetiş'le"de uzman konuklar sağlığa dair bilgilendirmeye devam ediyor. Programın ilk konuğu Doç. Dr. Oğuz Özyaral, stres azaltmaya yarayan önerilerde bulunacak. Canlı yayının diğer konuğu Op. Dr. Kerem Bıkmaz ise, bel fıtığına dair merak edilenleri yanıtlayacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Mönü Anadolu'dan SEVİLEN yemek programı "Nefis Tarfiler"de Pelin Karahan bugün Anadolu mutfağından özel lezzetlerin bir arada olduğu bir mönü hazırlayacak. Ünlü oyuncu mutfağa konuğu Ayça Yolkolu Öksüz ile birlikte girecek. İkili, barbunyalı hamur çorbası, Ape yeşek ve kaymaklı et yapacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Günün gelini muhasebeci YENİ gelinlerin yarıştığı "Gelin Evi" her zaman olduğu gibi bugün de rekabet ve çekişmeli anlara sahne olacak. Yarışmacıların ikinci durağı 10 günlük evli, 21 yaşındaki muhasebeci Nur Gül'ün evi olacak. Nur Hanım rakiplerine çeyizlerini serip düğünde çekilen fotoğraf ve videolarını gösterecek.

        •  Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)
          15:30

          Yeni Gelin ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Mustafa Karataş ile İftar Vakti
          20:00

          Mustafa Karataş ile İftar Vakti

        •  Güldür Güldür Show
          20:45

          Güldür Güldür Show

          Çok 'güldür'ecek bir müzikalEğlencenin vazgeçilmez adresi "Güldür Güldür Show"da sevilen oyunculardan oluşan ekip bu akşam, sezona özel kapanış bölümü için hazırladıkları skeçlerin yanı sıra kahkaha dolu bir müzikal sahneleyecek SHOW TV'nin milyonları ekrana kilitleyen mizah programı "Güldür Güldür Show" bu akşam sezonun son bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Her zaman olduğu gibi birbirinden eğlenceli skeçlerle kahkahanın ardı arkasının kesilmeyeceği programa ekibin hazırladığı özel müzikal gösteri damga vuracak.Kahkaha tufanı, evlenmek üzere olan Burcu ve Amerikalı damat İsmail'in düğün gününde yaşadığı anlaşmazlıkları konu alan skeçle başlayacak. Espri bombardımanı, "Damadım olur Musun?" programına katılan Yeter'in kızına en uygun damat adayı seçerken yaşanan komik olayların yer aldığı oyunla devam edecek. İkinci baharını yaşamak isteyen babasına engel olmaya çalışıran Hayati'ye, Mesut eniştenin anlamlı hikâyeleriyle dahil olduğu skeç ise gülmekten kırıp geçirecek.

        •  Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)
          23:15

          Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Mustafa Karataş ile Sahur Vakti
          01:45

          Mustafa Karataş ile Sahur Vakti

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          03:45

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter ‘Dizi’ (Tekrar)
          05:30

          Gülümse Yeter ‘Dizi’ (Tekrar)