Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ufak Tefek Cinayetler 13. yeni bölüm fragmanı yayında mı! Oya ile Serhan şokta...

        Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizinin sona eren 12. bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanını bekleyen izleyiciler, internette "Ufak Tefek Cinayetler 13. yeni bölüm fragmanı" aramalarını yapmaya başladı. Dizinin ekrana gelecek olan 13. bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyen izleyiciler, merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor.

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekrana gelen 12. bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Dizinin yayınlanan son bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı.

        Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan 13. bölümde neler yaşanacağı hakkında ipuçları edinmek isteyen izleyiciler, internette "Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı" ve "Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm fragmanı" aramalarını yapmaya başladı.

        Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacak olan fragmanla birlikte izleyicilere bir sonraki hafta ekrana gelecek olan yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek ve akıldaki soru işaretleri giderilecek.

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 12. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Rıza kardeşi merveye hırsızlık yaptığını itiraf etti. Arzu iş arkadaşını eve yemeğe çağırınca Mehmet kıskançlık krizi geçirdi.mehmet arzunun evine geldi arzuyu sahiplenmeye çalıştı. Taylan evden taşınmak için pelini ikna etmeye çalıştı. Serhan iş arkadaşlarından darbe yemeye devam etti. Tunç hoca pelini arayarak ona olan ilgisini arttırdı. Pelin ise kocası taylanın durumu öğrenmesinden korkarak tunç hocanın telefonlarını açmadı. Tunç hoca bu sefer taylanı arayıp pelini sorunca taylan şüphelenmeye başladı

        Oya serhanı kurtarmanın yollarını arıyor. Merve abisinin hırsızlık yaptığını öğrenince yeni planlar tasarlıyor. Mehmet arzuya sahiplenmek için ne yapacak? Taylan pelin ile tunç hocanın arasındaki yakınlaşmayı öğrenecek mi?

        Oya, Serhan'ı karşılamak için adliyeye geldi. Merve'nin kendisini terkettiğini düşünen ve gerçek aşkının Oya olduğunu düşünen Serhan, Merve'nin kızıyla birlikte adliyeye gelmesiyle düşünceleri değişiyor. Merve ve Serhan'ı kızlarıyla bir arada aile olarak gören Oya büyük bir şok yaşıyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ