Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Ünlü komedyen taciz suçlamaları kabul etti!

        ABD'de Emmy ödüllü komedyenLouisC.K., 4'ü meslektaşı olan 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı.

        New York Times'ın haberine göre, komedyenler Dana Min Goodman, Abby Schachner, Julia Wolov, Rebecca Corry ve adının açıklanmasını istemeyen bir kadın, "Louie" dizisiyle Emmy ödülü kazananLouisC.K.'in 2002, 2003 ve 2005 yıllarında tacizine uğradıklarını iddia etti.Amerikalı komedyen Louis C.K., beş kadının kendinde yönelttiği suçlamaların doğru olduğunu kabul etti.

        İtirafın ardından bağlı olduğu tüm kurumlar komedyenle ilişiğini kesti. Ünlü komedyenin yeni filmi "I Love You, Daddy"nin New York galası ve "The Late Show With Stephen Colbert" programına konuk olarak katılması iptal edildi. HBO şirketi de artıkC.K.'nin, 18 Kasım'da yayınlanmaya başlayacak "Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs"da yer almayacağını açıkladı.

        REKLAM

        Louis C.K. yaptığı açıklamada, ona hayran olan kadınlara karşı kendini güçlü hissettiğini ve bu gücü sorumsuzca kullandığını söyledi.

        Ünlü oyuncu 15 yıl öncesine dayayan iddialarla ilgili, "Anlatılanların hepsi doğru. O dönemlerde yaptıklarımın yanlış olduğunu düşünmüyordum. Pişmanım" ifadelerini kullandı.

        ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein ve ABD'li aktör Kevin Spacey,Dustin Hoffman, Steven Seagal gibi isimlerin adının karıştığı taciz iddiaları Hollywood'u sarsmaya devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ