Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vatanım Sensin 37. yeni bölümde Leon büyük bir tehlikeyle karşı karşıya!

        Vatanım Sensin 37. yeni bölüm fragmanında heyecan dolu anlar izleyiciyle paylaşıldı. Vatanım Sensin yeni bölümünde Kerim’i vurduktan sonra, Cevdet’e görünmeden kaçmayı başaran Azize, elinde Kerim’in kanıyla çiftliğe dönemeyeceğine karar verir ve çareyi yollara düşmekte bulur. Yolculuğu sırasında en derin acılarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Bolşeviklerin, Türklere yardım ettiği dedikodusu ayyuka çıkmış, Ankara’yı kafirle işbirliği yapmakla suçlayanlar ayaklanmıştır.

        VATANIM SENSİN 37. BÖLÜM FRAGMANI

        Kerim’i vurduktan sonra, Cevdet’e görünmeden kaçmayı başaran Azize, elinde Kerim’in kanıyla çiftliğe dönemeyeceğine karar verir ve çareyi yollara düşmekte bulur. Yolculuğu sırasında en derin acılarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Bolşeviklerin, Türklere yardım ettiği dedikodusu ayyuka çıkmış, Ankara’yı kafirle işbirliği yapmakla suçlayanlar ayaklanmıştır. Filippos ise silahları kendisine değil, Türk ordusuna veren Rusları cezalandırmak üzere ordudaki Bolşeviklerin peşine düşer. İfşa olma tehlikesiyle karşı karşıya kalanlar arasında Leon da vardır.

        REKLAM

        Cevdet başlayan isyanı bastırması ve Ankara’ya yardım etmesi için Dağıstanlı’yı ikna etmek zorundadır. Fakat Seher’in, kardeşinin intikamını almak için İzmir’e inişi tüm planları alt üst eder.

        VATANIM SENSİN 36. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulmuştur. Ancak Azize başta olmak üzere hiç kimse Hilal’den vazgeçmeyecek, Hilal’in kurtuluşu ise yeni bir felaketleri beraberinde getirecektir.

        Bu sırada, Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ