Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş Yeni yıl için hediye seçenekleri

        Damla ÇELİKTABAN / HT MAGAZİN

        Yeni yıl ruhunu tüm heyecanıyla yaşamaya başladığımız şu günlerde; bebek ürünleri alışverişinde anne babaların öncelikli tercihi ebebek birbirinden güzel ve eğlenceli hediye seçenekleri ile öne çıkıyor.

        MONNA ROSA BORDO KABAN

        Kız ve erkek bebekler için özel olarak tasarlanan yüzde 100 koton kumaştan üretilen Monna Rosa markalı ürünler yüksek kalitede dokuma, baskı, nakış ve aksesuar özellikleri ile yeni yılda bebeklerinizin hem şık hem de rahat hissetmelerini sağlayacak. Yılbaşı gecesinde minik kızınız Monna Rosa bordo renkli kabanıyla; minik oğlunuz da bej renkli pantolon, bordo renkli kazak ve lacivert renkli atkıdan oluşan Monna Rosa takımıyla yeni yıl modasını yansıtacak.

        JOLLY SALLANAN AT

        Yumuşak peluştan yapısı ve at sesi efekti ile Jolly Sallanan At; bebeğinizin eğlenceli vakit geçirmesi ve hayvan sevgisi kazanması için özel olarak tasarlandı. Bebeğinizin odasındaki vazgeçilmez oyuncağı olmaya aday Jolly Sallanan At; tutma sapları ve ayak yerleştirme basamakları sayesinde de maksimum güvenlik sunuyor.

        K’S KIDS FLIPPO BALIK

        Renkli gövdesi ve göz alıcı desenleri ile dikkat çekici bir görünümü olan K’s Kids Flippo Balık; bebeğinizin renkleri ve deniz canlılarını öğrenmelerini sağlıyor. Bebekler Flippo Balık’ın üzerindeki kapakçıklarını açıp eşleştirme oyunu oynayarak eğlenceli ve öğretici vakit geçirme imkânı buluyor. Yeni yılda çocuğunuza hediye seçeceğiniz zaman ebebek mağazalarını veya ebebek. com’u ziyaret etmeyi unutmayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ