Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Büyük İstanbul Otogarı’nda ilk 25 dakika otopark ücretsiz olmasına rağmen otogar yönetimi sürücülerden 8 TL almaya devam ediyor

        HT GAZETE

        Büyük İstanbul Otogarı’nda ilk 25 dakika otopark ücretsiz olmasına rağmen otogar yönetimi sürücülerden 8 TL almaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri de otopark parası alan otogar yönetimine ceza kesmeyi sürdürüyor.

        CEZA YAĞMIŞTI

        Büyükşehir’e ait zabıta ekipleri dün sabah saatlerinden itibaren otogar çıkışında ilk 25 dakika için ücret alınıp almadığına yönelik denetim yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı olmasına rağmen otogara giriş yapan ve ilk 25 dakika içinde çıkan sürücülerden en az 8 TL otopark ücreti alan firmaya bir kez daha ceza kesti. Otogardan çıkan araçları tek tek durduran ve durumu anlatan zabıta ekipleri, sürücülere şikayetçi olup olmadıklarını sordu. İlk 25 dakika içinde ücret ödememeleri gerektiğini öğrenen sürücüler, kendilerinden en az 8 TL alan firmadan şikâyetçi oldu. Sürücülerin şikayet dilekçelerini ise zabıta ekipleri doldurdu. İBB, birçok kez uyardığı firmaya daha önce de 3.5 milyon lira ceza kesmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ