Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Bugün yakın çevrenizde olup bitene karşı meraklı olacaksınız. Rahat olmak istediğinizden insanların ağır nedenleriyle uğraşmak istemiyorsunuz. İşte iletişim sorunlarınız olabilir.

        BOĞA

        Bugün maddi konularda, sahip olduklarınız alanında net bilgiler sizi tatmin edecektir. Yaptığınız işten beklediğiniz somut adımları ve tatmini bugün yeterince göreceksiniz.

        İKİZLER

        Bugün iletişiminiz artacak, kalbinizi yerinden oynatacak haberler alabilirsiniz. Aşkta ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde her şey istediğiniz gibi olacak. Sosyal ortamlara gireceksiniz.

        YENGEÇ

        Bugün, iş hayatınızda ve duygusal yaşantınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Geçmişle ilgili yapılacak konuşmalar kafanızı biraz kurcalayabilir.

        ASLAN

        Bugün sosyal çevrenizde ve gruplarla yapacağınız işlerde, kendi isteklerinizi rahat ve açık bir şekilde sergileyeceğinizden, keyifli ve anlaşılır bir gün geçireceksiniz.

        BAŞAK

        Bugün, kendinizi ortaya koyacak, anlaşılır bilgilerle hareket edeceksiniz. Maddi konularda biraz zorlanmalarınız olsa bile üstesinden gelmesini rahatça bileceksiniz.

        TERAZİ

        Bugün, uzak çevrelerde ve daha az tanıdığınız ortamlarda kendinizi rahat ve iyi hissedebilirsiniz. Hayatın bir şekilde sizi desteklediğini hissetmek, size mutluluk verecek.

        AKREP

        Bugün ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve harcamalarınız ön plana çıkabilir. Sizi zorlayan olayların aslında işinize yaradığını göreceksiniz. Yine de uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz.

        YAY

        Özel ilişkilerinizde meraklı tavırlarınızla hereket edecek, ortağınızın veya sevdiğiniz insanın kalbini kazanmasını iyi bileceksiniz. İş alanlarınız, yetişememenize neden olabilir.

        OĞLAK

        Bugün yapmanız gereken ufak tefek işler için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda ince eleyip sık dokuduğunuz için, birçok işinizi halletmek derdindesiniz.

        KOVA

        Bugün aşk hayatınızda kısmetleriniz fazla olabilir. Yapılacak bir seyahat ve ufak bir kaçamak planı sizi mutlu edebilir. Parasal konuları ve harcamaları kafanızda dert etmeyin.

        BALIK

        Bugün, ev hayatınızda ve aile ilişkilerinizde ikili bir tutum takınabilir, hoşunuza gitmeyen şeyler olsa bile, görmezden gelebilirsiniz. Aile hayatınızda şans sizden yana olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ