Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Bugün üzerinizdeki etkilerle yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Şartlar sizin elinizde olmadığında sabırsız yapınız devreye giriyor. Kendinizi hayatın akışına bırakmayı denemelisiniz.

        BOĞA

        Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanmayacaksınız. Her ne kadar özel yaşantınız şu an hayatınızın merkezinde olsa da, başka işlerle de uğraşmak size şans getirebilir.

        İKİZLER

        Bugün vaktinizin çoğunu ev hayatınıza harcamayı düşünürken yapılması gerekenler sizi yorabilir. Çalışma hayatınız yoğun olduğunda kendinize ödül verin. Kendinize mutlaka zaman ayırın.

        YENGEÇ

        Bugün zihinsel konularda çevrenizdekilere tolerans göstermekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınız aktif olduğundan kabuğunuza çekileceğinize, sizi geliştirecek alanlarla zenginleşin.

        ASLAN

        Maddi konularda hiç olmayacak yerlerde gereğinden fazla rahat davranabilir, lazım olan yerlerde tam tersi bir tutum içine girebilirsiniz. Her şeyi maddi yönden karşılaştırıyorsunuz.

        BAŞAK

        Hayata bakış açınızla parasal konulara bakış açınız bir olmayabilir. Farklılıkların sizi besleyeceğini unutmamalısınız. Etrafınızda gelişen olaylara daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor.

        TERAZİ

        Üşengeç tavırlarınızla, ayağınıza kadar gelen şansları önemsemeyebilirsiniz. Soyut ve ruhani konulara odaklı olmanız güzel ama sizi yorabilir. Bu yüzden gerçek hayattan kopmamaya çalışın.

        AKREP

        Arkadaşlık ilişkilerinizi ve sosyal ortamlarınızı sorgulayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeleriniz var ama siz özel hayatınızı her şeyin üzerinde tutmak isteyebilirsiniz.

        YAY

        Aile uğraşılarınızı bir kenara bırakarak kişisel hırslarınızın peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızdaki hızlı değişimlere, güzel gelişmelere kucak açmalısınız.

        OĞLAK

        Bugün, değişik alan ve insanlar ilginizi çekecek. Enerjinizin çoğunu tanımadığınız insanlara yönlendirmeniz, evinizi ve ailenizi ihmal ettiğiniz anlamına gelmiyor. Önemli değişimlere kucak açın.

        KOVA

        Ketum yönlerinizle, iş ortamlarınızda durumları idare etmeyi ve diplomasi yapmayı iyi becereceksiniz. Maddi konularda biraz dengeyi tutturmalı ve gereğinden çok açılmamalısınız.

        BALIK

        Özel yaşantınızda duygusal yapınızı ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Olayları abartmak gün içinde etkili olacak. Ortak projeli girişeceğiniz işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ