Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şener Şen Parkı’nda egzersiz zamanı!

        Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi’nde yer alan Şener Şen Parkı’na bir takım yenilikler ve düzenlemeler yaptı. Parkın başındaki trafoya usta Oyuncu Şen’in portre resmi yapıldı. 4 bin 403 metrekarelik alana sahip parkta yıpranmış olan sert zemin sökülerek, koşu parkuru ve zemin düzenlemesi yapıldı. Mevcut çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve zemin kauçuk kaplaması yenilendi, alana uygun bitki dikimi ve peyzaj düzenlemesi de tamamlandı. Parkın en ilgi çekici tarafı ise yeni kazandırılan Pati Park ve mamamatik oldu. Can dostlar, pati parkta kendileri için düzenlenen oyun alanlarında sahipleri gözetiminde egzersiz yapma imkânına da kavuşmuş oldu.

        ‘PARKIN KİMLİĞİNİ GÜÇLENDİRDİK’

        Hayvanseverler ve çocuklarla birlikte Şener Şen Parkı içindeki Pati Park’ın açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki park ve yeşil alanları baştan aşağı elden geçirdiklerini belirterek, “Parkımızın çocuk oyun grupları, aydınlatmaları ile yürüyüş alanlarını yeniledik. Kimliğini, temasını daha güçlü hale getirdik. Bu park, Şener Şen’in adını taşıyor. Çok da şirin görünüyor. Pati Park’ın yapılmasından ötürü ise ayrıca mutluyuz. Köpeklerin nasıl eğlendiğine burada şahit olacağız” dedi.

        ‘MAMAMATİK HAYVAN YAŞAMI İLE DAHA DOST’

        Pati Park’ta geçirilen zaman sonrası Sokak Hayvanlarını Besleyen Geri Dönüşüm Ünitesi Mamamatik’i inceleyen İmamoğlu, makineye plastik pet şişeler attı ve birikim haznesine sokak hayvanları için mama bırakmış oldu. İmamoğlu, bu uygulama için emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Harika bir makine. Bunların sayısını Beylikdüzü genelinde artırmalıyız. Hem çevreye, hem hayvan haklarına dost bir girişim” dedi. Öte yandan Başkan İmamoğlu’na Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP tarafından hayvan yaşamına duyulan saygıdan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ