Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’ İGDAŞ’ın

        TÜRKIYE Kalite Derneği (KalDer) ve TÜSİAD işbirliği ile bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Kalite Kongresi’nde İGDAŞ, ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’nün sahibi oldu.

        İGDAŞ Türkiye’de bugüne kadar bu ödülü kazanan yedinci şirket oldu. 29 yıl önce kurulan ve kentin tamamına doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren İGDAŞ, 2011’de Büyük Ölçekli İşletmeler Kategorisi’nde Büyük Ödül’ü almıştı. İGDAŞ’tan sonra bu yıla kadar Büyük Ödül’e layık bulunan başka bir kurum olmadı. Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’ne en az 3 yıl önce Büyük Ödül alan kurum ve kuruluşlar başvurabiliyor. İGDAŞ Genel Müdürü Mehmet Çevik, şöyle konuştu: “2011 yılında Büyük İşletmeler Kategorisi’nde aldığımız Kalder Ulusal Kalite Büyük Ödülü, bugün Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü ile perçinleniyor. Azimle ve kararlılıkla uyguladığımız İGDAŞ Entegre Yönetim Sistemi sayesinde kalite standartlarımız yükseliyor.

        Bugün 10 milyon doğalgaz abonesinin 6 milyonu İstanbul’da. İstanbul’un altında 17 bin kilometreye ulaşan boru hatı var. Aldığımız bu ödülde İstanbul’daki her bir abonemizin katkısı var. Kurum olarak hedefimiz İstanbul için çıtayı her daim daha da yükseltmek.’’

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ