Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün önemli işlerimiz ve fikirlerimiz için sorumluluklarımızla hareket etmeliyiz. Karamsarlıktan ve negatiflikten uzak duralım. Bir yandan yapmamız gereken işler ve sorumluluklarımız artarken, bir yandan da kolay aldanmalara, yönlendirilmelere ve kandırılmalara açık olabiliriz. Önemli işlerimizi bugüne denk getirmemeye özen göstermeliyiz.

        KOÇ

        Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim ve medya alanlarında yeni sorumluluklar devreye girebilir. Kafanız dalgın olabilir. Önemli anlaşmalarda kandırılma ihtimaline karşı uyanık olun.

        BOĞA

        Ortağınızın adına konuştuğunuz, yapılması gerekenlere el attığınız bir gün olabilir. Karamsar olabilirsiniz. Sosyal ortamlar için yapacağınız harcamalar konusunda aldatıcı etkilere sahipsiniz.

        İKİZLER

        Özel hayatınızda ve diğer tüm ilişkilerinizde bakış açınız daralacak. Sevdiğiniz insanın hayatının sorumluluklarının artacağı, birlikte bu sorumluluklarla uğraşacağınız birkaç gün sizi bekliyor.

        YENGEÇ

        İş hayatınızda önemli sorumluluklar almanız gerekebilir. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar, kandırmalar ve zorlanmalar oluşabilir. Gözünüzü dört açın.

        ASLAN

        İşinizde ve aşk hayatınızda sorumluluklarınız sizi boğmasın. Varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bakış açınız biraz negatif olabilir. Aşk hayatınızda bazı iletişim zorlanmaları oluşabilir.

        BAŞAK

        Aile hayatınızın sorumlulukları önem kazanıyor. Bu sorumluluklar üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Kendinizi kandırmaya açık olacaksınız.

        TERAZİ

        Ailenizle ilgili sorumluluklarla uğraşmak size düşebilir. Çevrenizin sizin desteğinize ihtiyaç duyduğu bir dönemdesiniz. Bir yandan da iş alanlarınızdaki iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir.

        AKREP

        Parayla ilgili büyük sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ödemelerinize dikkat edin ve para alışverişlerinde daha titiz davranın. Yine parasal konularda yanlış yönlendirilmeler söz konusu olabilir.

        YAY

        Hayati sorumluluklarınız devreye giriyor ve sizi adım atmaya zorluyor. Hayata bakış açınız bu hafta biraz dar olsa bile kendi istekleriniz ve geleceğe dair planlarınız ön plana çıkacak.

        OĞLAK

        Başka insanların sorumluluklarını yüklenirken dikkatli olmalısınız. Bugün yakın çevrenizle ilgili konularda ve iletişime dayalı işlerinizde yanlış yönlendirilmeler söz konusu olabilir.

        KOVA

        Sosyal çevrenizin sorumlulukları sizi bunaltabilir. Uzun vadeli işlerin devrede olacağı ve grupsal bağlantıların ön plana çıkacağı bugünlerde her işinizi iyi planlamanız gerekiyor.

        BALIK

        İyi bir plan yapıp sıkı bir çalışma temposu yakalayarak işlerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kafa karışıklıkları, istediğiniz işleri yapmanıza engel olabilir. Biraz daha net olmanız gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ