Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Motosikletle polisten kaçıp videosunu paylaştı! 17 bin TL para cezası kesildi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bursa'da olay, 1 Mart’ta gece saatlerinde Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Atatürk Caddesi’nde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Semih Aksüt yönetimindeki motosiklete ‘dur’ ihtarında bulundu.

        TERS İSTİKAMETTE MOTORUYLA KAÇTI

        DHA'da yer alan habere göre ihtara uymayan Aksüt, motosikletini polisin üzerine sürerek kaçtı. Bölgede motosikleti ile tur atan Aksüt, bekçilerin de ‘dur’ ihtarına uymayarak, Atatürk Caddesi’nde ters istikamette kaçtı. Motosikletin plakasını da bantlayarak kapatan Aksüt bulunmadı.

        GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

        Polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymadığı ve bekçilerden kaçtığı anları kask kamerasıyla kaydeden Aksüt, görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Ekipler, sosyal medya paylaşımından sürücünün kimliğini ve motosiklet plakasını tespit etti.

        REKLAM

        MOTOSİKLET ÇORBACI ÖNÜNDE

        Gece saatlerinde devriye görevi yapan bekçiler, Elmasbahçeler Mahallesi Ankara Yolu Caddesi’nde bulunan bir çorbacının önünde, motosikleti park halinde buldu. Çorbacıya giren ekiplerin kimlik sorgusuyla Semih Aksüt yakalandı.

        "TAM ÇORBAMI BİTİRDİM BEKÇİ AĞABEYLER GELDİ"

        Çorba içmek için geldiğini ve yakalanacağını düşünmediğini belirten Aksüt, “Tam çorbamı bitirdim bekçi ağabeyler geldi. ‘Semih sen misin?’ diye sordular, ardından da dışarı çıktık. Sürücü ceza puanım arttı” dedi.

        TRAFİKTEN MEN VE 17 BİN TL CEZA

        Trafik polislerinin gelmesiyle hakkında işlem yapılan Aksüt’ün motosikleti trafikten menedilirken, 17 bin lira da idari ceza uygulandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ