Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Anneler günü etkinlikleri | Brunch veya akşam yemeği için mekan önerileri

        Selin ÖZAVCI/GAZETE HABERTÜRK

        -Alaçatı Muhallebicisi bu özel günde annelere, gerçek gül yapraklarıyla hazırlanan, dondurmasıyla lezzetli bir hediye ve keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Siz de bu özel günü hediye vermenin yanında annenizle vakit geçirmenin, ona zaman ayırmanın bir fırsatı olarak görüyorsanız Alaçatı Muhallebicisi aklınızda olsun...

        -Rokadan enginar kalbine, patlıcandan kuru domatese taze sebze ve otlarla hazırlanan; ince hamur ve hafif lezzetiyle Bafetto pizza, Anneler Günü’nde lezzetli ve hafif yemek tercih edenlerin adresi olacak. Bizden duymuş olmayın, ama tam buğday unlu hamur seçeneği de beklediğinizden lezzetli.

        -Conrad İstanbul Bosphorus, Anneler Günü’nde sizleri Boğaz ve tarihi yarımada manzarasını doyasıya yaşayacağınız, Manzara Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde brunch keyfi yapmaya çağırıyor. Brunch’ın kadın misafirleri SPA’dan yüzde 50 indirimle faydalanabiliyor.

        -En değerli varlıklarımız olan annelerimizin en özel günü Anneler Günü’nde doğayla iç içe ailecek nefis bir brunch’a ne dersiniz? İstanbul’un en köklü ve prestijli kulüplerinden Dalyan Club’da maviyle yeşilin buluştuğu havuz başında keyifli bir Anneler Günü geçirebilirsiniz.

        ANNELER GÜNÜNDE NE YAPSAK

        -Şehrin farklı lokasyonlarında birbirinden seçkin otelleri ve restoranlarıyla Anneler Günü için özel alternatifler hazırlayan Divan, keyifli bir gün geçirmek isteyen ailelere, en az evin annesinin hazırladığı lezzetli kahvaltılar kadar zengin bir brunch hediye etme fırsatı sunuyor. Ayrıca çocukları da anneleri için mutfağa sokuyor. Anneler Günü temalı lezzetli kurabiyeler ve kekler yapan çocuklar ellerinden çıkan lezzetleri annelerine hediye ediyor.

        -Sunduğu lezzetler, 5 yıldız konforu ve sıcak ortamı ile ailelerin tercihleri arasında yer alan Taksim’deki Elite World İstanbul Otel ve Florya’daki Elite World Business Otel, 8 Mayıs Pazar günü için annelere unutulmaz bir program hazırladı. Anneler aileleriyle açık büfe geç kahvaltının keyfine varırken çocukları da küçük şef olup, ödüllü şefler ile annelerine pancake ve waffle hazırlayacaklar.

        -Boğazın huzur veren büyüleyici atmosferi ve Anneler Günü’ne özel hazırlanan brunch mönüsüyle Feriye Palace, sizi ve sevdiklerinizi keyifli bir güne davet ediyor. Tarihi, konumu ve atmosferiyle İstanbul’un en özel mekânlarından olan Feriye Palace, yenilenen restoranı ile Anneler Günü’ne hazır. Yerinizi şimdiden ayırtmanızı tavsiye ederiz

        Harita

        -Moğol lezzetlerini Asya steplerinden Türkiye’ye taşıyan Go Mongo, misafirlerine Anneler Günü’nde yıllar boyu saklayacakları çok özel bir hatıra armağan ediyor. Moğol Barbeküsü konseptiyle adından söz ettiren Go Mongo, orijinal lezzetlerinin yanı sıra bu özel günde mutlu anları ölümsüzleştirerek misafirlerine Polaroid fotoğraflarını hediye edecek.

        -Grand Hyatt Istanbul, Anneler Günü’ne keyifle başlayacağınız ve vakit geçireceğiniz özel bir brunch hazırladı. Deneyimli şeflerin özel olarak hazırladığı brunch ile sağlıklı, taptaze lezzetlerin yer aldığı zengin bir kahvaltı bu yıl annenizi ve sizi bekliyor. Grand Hyatt Istanbul içerisinde yer alan 34 Restoran’da, İtalyan Executive Şef Fabio Brambilla’nın, mutfağından çıkan Akdeniz ve Türk mutfağını temel alarak hazırladığı lezzetli alternatifler yer alıyor.

        -Hilton İstanbul Bomonti’de Anneler Günü kutlamaları özel bir brunch ile taçlanıyor. ‘Hoş geldin’ içeceği ile başlayan brunch’ta sadece kuş sütü eksik olacak ve siz de ailecek lezzet ve keyifle dolu geçecek bir günün tadına varacaksınız.

        -Hilton İstanbul Bosphorus ise, Anneler Günü’ne özel zengin mönüsü ve eşsiz manzarasıyla sizleri unutamayacağınız bir brunch’a davet ederken, çocuklar da usta şeflerle birlikte anneleri için sevgiyle kurabiye pişirecek. Panoramik Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace Restaurant’ta gerçekleşecek brunch’a canlı müzik de eşlik edecek.

        Harita

        -Hilton ParkSA İstanbul, deneyimli şeflerin 8 Mayıs Anneler Günü için özel olarak hazırladığı, müzik eşliğindeki zengin brunch mönüsü ile misafirlerini bekliyor. Boğaz manzarasının ayaklarınızın altında akıp gittiği panoramik manzaralı Cloud 7 Restaurant’ın terasında gerçekleştirilecek brunch, bu özel günde unutulmaz olacak.

        -Anneler Günü’nde annelerine keyifli bir gün hediye etmek için Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, anneleri ve çocuklarını unutulmaz bir brunch’a davet ediyor. Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğuna inananlar, anneleriyle birlikte mutluluk ve lezzet dolu bir güne kahvaltıyla başlayacak

        -Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri, modern ve samimi dekorasyonuyla birleştiren Kitchenette Bebek, Anneler Günü’ne özel, anneniz ile baş başa, keyifli anlar geçireceğiniz bir brunch sunuyor. Kitchenette Bebek’in Anneler Günü brunch mönüsünde gurme ve yöresel peynir çeşitleri ve seçkin kahvaltılıkların yanı sıra, meze ve salata büfesinde de zengin çeşitler yer alıyor.

        -Türk mutfağının geleneksel lezzeti kebapta modern sunumu ve kendine has reçeteleriyle devrim yapan Köşebaşı’nın balık markası Köşebalık, size hem tanıdık olduğunuz, hem de çok farklı yorumlanmış reçetelerle hoş bir balık ziyafeti sunacak, ama bir farkla, daha önce başka yerde bu lezzetleri tatmadığınız ve en kısa zamanda yeniden tadacağınıza garanti vererek!

        -Mövenpick Hotel Istanbul, Anneler Günü’nde canlı piyano müziği ve çocuklara özel cupcake süsleme kursunun eşlik ettiği sürprizlerle dolu bir Anneler Günü Brunch’ı sunuyor. AzzuR Restaurant’ta düzenlenecek Anneler Günü brunch’ında, Türk kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, dilediğiniz malzemelerle pişirilen omlet ve krepler, ev yapımı makarnalar, dumanı tüten İtalyan usulü pizzalar, leziz suşiler, baştan çıkarıcı tatlılar ve dünyaca ünlü Mövenpick dondurmalarını tadabilirsiniz.

        Harita

        -Enerjik ve samimi konseptinin yanı sıra çok malzemeli ve bol çeşitli pizzalarıyla bu özel güne keyif katacak olan Pizzabulls; anneleriyle evde güzel bir gün geçirmeyi planlayanlar için pratik ve leziz seçenekler sunuyor. Bol ve taze malzemeli pizza seçenekleri ve anneyle film keyfi yaparak geçecek özel bir gün fırsatı kaçmaz...

        -Raffles İstanbul Zorlu Center, yılın en özel brunch’ında anneler ve çocuklarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 8 Mayıs Anneler Günü’nde misafirlerine unutulmaz bir gün yaşatacak olan Raffles İstanbul, zengin brunch lezzetlerinden canlı müziğe ve çocuk aktivitelerine kadar uzanan özel bir Anneler Günü programı hazırladı.

        -İstanbul’un eşsiz manzarasına hâkim ferah atmosferi ile büyüleyici bir ortam sunan Vogue Restaurant brunch’ları Anneler Günü ile başlıyor. Anneler Günü’nde misafirlerini saksofon eşliğindeki canlı müzik ile brunch’ta ağırlayacak olan Vogue, zengin açık büfesiyle ve keyifli atmosferiyle fark yaratacak.

        Harita

        -Palivor Çiftliği anneleri unutmuyor ve bu anlamlı günde Bebek ve Nişantaşı mağazalarında doğal ve gurme lezzetlerle hazırlanmış Anneler Günü brunch’ı düzenliyor. Palivor mağazalarının bağ evi ve çiftlik havası ile tasarlanmış dekoru eşliğinde brunch keyfini anneniz ile yaşarken, çeşit çeşit nefis peynirleriyle Palivor Çiftliği’nin zengin şarküteri ürünleri arasından istediğinizi tercih edebilir, simit, yumurta gibi klasik lezzetler ile annenizi mutlu edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ