Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Gisele Bündchen: ‘İnsanlar beni tanıdıklarında çok şaşırıyor’

        HT CUMARTESİ / Deniz EGELİ

        Eşi Tom Brady ve iki çocuğuyla Amerika’da yaşıyor ama çocukluğunun geçtiği ülkesi Brezilya’nın en meşhur kadını o. Modelliği geçen yıl bıraktı ama hâlâ dünyanın en çok kazananı... 34 yaşında jübilesini yaparak podyumlara veda eden süpermodel Gisele Bündchen, bu kez ülkesi Brezilya’da gerçekleşecek 2016 Yaz Olimpiyatları’nın açılış seremonisinde yürümeye hazırlanıyor. Rio de Janeiro’nun en meşhur stadyumu Maracanã Stadyumu’nda 5 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek açılış seremonisinde Brezilyalı modelin melek kanatlarıyla mı yoksa seksi bir gece kıyafetiyle mi yürüyeceği sır gibi saklanıyor. Seremoninin bugüne dek ağırladığı en seksi konuklardan biri olacak olan, aynı zamanda Pantene marka elçisi Bündchen, Yaz Olimpiyatları’nı açmadan yazla ilgili sorularımızı cevapladı.

        ■ Yaz Olimpiyatları’nın açılışında yürüyeceksiniz, nasıl bir şovla izleyeceğiz sizi?

        Brezilyalı genlere sahip olduğum çok mutluyum. Açılış seremonisine katılmak benim için bir gurur.

        ■ Her zamanki gibi ser verip sır vermeyeceksiniz, peki... Bir Brezilyalı kadına sormaya gerek yok belki ama yaz mevsiminin en sevdiğiniz yanı nedir?

        Yazı çok seviyorum. Bulabildiğim her fırsatta sıcak bir yerlere, özellikle de güzel bir plaja gitmeye çalışıyorum. Günlerin daha uzun olması ve güneş ışığını daha çok görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Kat kat giyinmek zorunda olmadığımdan kendimi daha hafif ve rahat olmaya, daha özgür hissetmeye bayılıyorum.

        ■ Instagram’da paylaştığınız fotoğraflardan bu anlaşılıyor açık hava aktivitelerine de bayılıyorsunuz...

        Voleybol oynamayı, sörf ve yoga yapmayı, yürümeyi kısacası dışarıda, doğada olmaya bayılıyorum, evet! Doğayla bütünleşmek beni gerçekten mutlu ediyor.

        ■ Yazı genellikle nerede geçirirsiniz?

        Boston’da değilsem muhakkak bir plajdayımdır.

        ■ Ben küçükken geçirdiğim yazları unutamam. Siz hangilerini unutamıyorsunuz?

        Küçükken Santa Catarina, Itapema veya Meia Praia plajlarına giderdik. Buralar o zaman şimdiki kadar kalabalık değildi. Aile tatillerimiz hep eğlenceli olurdu, o günleri çok özlüyorum...

        ■ Yazın olmazsa olmazınız nedir?

        Hindistan cevizi suyu, büyüleyici gün batımları, plaj, deniz esintisi, hamak ve ailem...

        ■ Ülkeniz Brezilya’yı çok seviyorsunuz biliyoruz ama ülkeniz dışında nereleri seviyorsunuz?

        Costa Rica ve Bahamalar’a gitmeyi seviyorum. Suyun sıcaklığı çok güzel ve sıcak yerlerde ailemle daha iyi vakit geçiriyorum.

        ■ Dünyanın en çok kazanan ve en ünlü modellerinden birisiniz ama çok doğal ve samimi bir kişiliğiniz. İnsanlar sizin hakkınızda neyi öğrendiklerinde şaşırıyor?

        Genelde insanlar beni tanıdıklarında gerçekten şaşırıyor! Sanırım beni tipik bir moda ikonu olarak görüyorlar ve beni tanıdıkça hayatta basit şeylere değer veren, sıradan bir insan olduğumu fark ediyorlar.

        ‘Bol bol su ve yağ’

        Yazı seviyoruz deniz, güneş, kum ama güzellik için tehditler oluşturabiliyor. Güzellik sırlarınızı mevsimlere göre değiştirir misiniz?

        Yazları saçlarınıza ve cildinize çok daha fazla özen göstermelisiniz! Güneşe daha fazla maruz kaldığımız, havuza veya denize daha fazla girdiğimiz için her ikisine çok daha iyi bakmak gerekiyor. Bol bol su içmeye ve vücuduma organik hindistan cevizi yağı sürmeye de dikkat ediyorum. Saçlarım için de kaliteli ürün kullanmanın, iyi bir şampuan ve saç kremine sahip olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Pantene Argan Yağlı Elixir’i denizden sonra sürüyorum, saçlarımı besliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ