Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Haftaya Ay Koç burcundayken, sosyal, aktif, hızlı ve huzursuz etkilerle başlıyoruz. Çarşamba günü etkili olan Satürn-Mars kavuşumu bazı zorlukların ortaya çıkmasına neden olabilir. Sosyal hayatta sorunlar, zorluklar, hareketlerimizin engellenmesi, sağlık sıkıntıları görülebilir. Pazar günü ise, ilişkilerimizde keyif, neşe, bolluk ortaya çıkmaya başlıyor.

        KOÇ

        1 ay boyunca kendinizi iş alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmak ve faydalı şeyler yapmakla kendinize güveniniz artabilir. Çok çalışacağınız bir dönemdesiniz.

        BOĞA

        Bu ay boyunca aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak.

        İKİZLER

        Bugün, enerjinizi ev ve ailenizle ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız. Gündeminizde olan eski konulara pratik çözümler üretmek derdinde olacaksınız.

        YENGEÇ

        1 ay boyunca enerjinizi yakın çevre alanlarınıza kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, ticaret, ulaştırma, yayıncılık ve teknik işlerinizde gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

        ASLAN

        Geçen ay çalıştınız, hazırlandınız ve atılımlarda bulundunuz. Şimdi ise maddi alanlarda çalışacaksınız. Maddi bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir.

        BAŞAK

        1 ay boyunca şahsi hayatınıza yöneleceksiniz. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. İnsanların gözü üzerinizde olacak.

        TERAZİ

        Kendinizi, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirmenize neden olacak. Geçmişten kalan konularınızdan kurtulmanın tam zamanı.

        AKREP

        1 ay boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinize yönelebilirsiniz. Organizasyonlar ve grup çalışmalarında kendinizi gösterebilir ve çevrenizdekileri idare edebilirsiniz.

        YAY

        Kariyer ve iş alanlarınıza odaklanıyorsunuz. Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti geldi. Netleşmemiş koşullarda hızlanmalar olabilir. Bu ay insanlar sizi konuşuyor olacak.

        OĞLAK

        Kendinizi seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarında ortaya koyabilirsiniz. Kurs ya da seminere katılabilir, iş seyahatine çıkabilirsiniz.

        KOVA

        Eşinizin veya sevgilinizin para alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınıza odaklanabilirsiniz. Harcamalarınız ve ödemelerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

        BALIK

        Kendinizi evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarında ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insanın yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Beraber hareket edeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ