Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün akşam saatlerine kadar Ay, Aslan burcunda dolaşacak. Alışveriş yapmak ve para harcamak konusunda cömert davranabiliriz. Cesaretimiz ve özgürlük hissimiz ön plana çıkacağından, Ay boşlukta olduğu ve kapandığı için önemli adımlardan uzak duralım. Bize keyif verecek ortamlarda bulunmaya özen gösterelim.

        KOÇ

        Partnerinizle ilişkinizi düzelteceğiniz ve birbirinizi anlayacağınız bir döneme girdiniz. İş alanlarınızda önemli girişimleriniz varsa bugün harekete geçmemeye çalışın.

        BOĞA

        Kendinize dönmek ve huzur bulmak isterken, sevdiklerinizin de istekleri olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Keyifli ve paylaşım içinde olacağınız alanlara yönelmelisiniz.

        İKİZLER

        Bugün, tercih yapmakta zorlansanız da zekânız sayesinde çözüm kendiliğinden oluşacak. Siz sadece biraz daha çaba gösterin ve işlerinizi bir düzen içine oturtmaya gayret edin.

        YENGEÇ

        Sevginizi ve ilginizi ailenize yönelteceğiniz bir döneme girdiniz. Evinizde misafir ağırlamak ve aile hayatınızda yapılması gerekenlere odaklanmak isteyeceksiniz.

        ASLAN

        Bugün kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Akşam saatlerinde parasal konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. Yakın çevrenizle olmaktan mutluluk duyacağınız bir dönemdesiniz

        BAŞAK

        Kendi hayatınıza odaklanmışken sevdiklerinize karşı dürüst olmalısınız. Sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda kazanımlarınıza odaklanabilirsiniz.

        TERAZİ

        Arkadaş çevrenizle ilişkileriniz gün içinde yoğunlaşabilir. Dış görünüşünüze her zamankinden daha çok vakit harcayacağınız, kendinize özen göstereceğiniz bir dönemdesiniz.

        AKREP

        İlişkilerinizde geri plana çekileceğiniz, fedakârlıklarda bulunacağınız bu dönemde arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız önem kazanıyor. Bugün, yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

        YAY

        Dış ortamlarda olabildiğince açık ve dürüst olmaya özen gösterin. Uzaklardan haberleriniz var. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz.

        OĞLAK

        Yakın çevrenizdeki insanlarla programlar yapabilirsiniz. Para konularındaki endişeleriniz gözünüzü çabuk korkutuyor. İş alanlarınızdaki güzel ilişkilerinizi beslemelisiniz.

        KOVA

        İletişiminizde esnek ve yenilikçi adımlarla ilerleyeceksiniz. Seyahat etme eğiliminiz artarken, bir yandan da merak ettiğiniz konuları öğrenmek hoşunuza gidecek.

        BALIK

        Yarım bıraktığınız ufak tefek işler devreye girebilir. Ortak parasal alanlarda kuracağınız doğru ilişkilerle sıkıntılarınızı aşabilirsiniz. Mistik konular ilginizi çekecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ