Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün doğduysanız macera seven ruhunuzu her anlamda iyi beslemeli ve dış etkenlerden bağımsız kararlar vermelisiniz. Araştırmacı yönünüz, analiz ve detay gerektiren işlerde, tekstil, tıp ve ilaç sektöründe size başarı getirebilir. Sempatik yönünüzle her tür insanla çok kolay anlaşabilirsiniz. Bu sene, hayatınızda önemli duygusal değişimler yaşayacaksınız.

        KOÇ

        Ay tutulması kontrolünüz dışındaki etkenleri devreye sokabilir. Aniden gelişecek olaylara hazırlıklı olun. Yaratıcılığınız artabilir, sezgileriniz güçlenebilir. Sağlığınıza dikkat edin.

        BOĞA

        Bu ay tutulması sosyal aktivite ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Hayatınızda uzun süredir rolü olan kişilerle kopuş yaşayıp hedeflerinize uyacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

        İKİZLER

        İş hayatınızla ilgili konularda beklenmedik duygusal oluşumlara açıksınız. İşinizde bir sonlanma oluşabilir veya iş hayatınızdaki kadınlardan kaynaklı beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Yeni düşüncelere, farklı girişim alanlarına açılıyorsunuz. Seyahat, yayıncılık ve yabancılarla ilgili her türlü konuda önemli olaylara hazırlıklı olun. Biraz esnek davranmalısınız.

        ASLAN

        Ortaklaşa parayla ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. Başkalarına dayalı işlerde koparıcı durumlara karşı uyanık olun. Önemli ameliyatlardan kaçının.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar sonlanmayı ya da farklı bir şekilde yolunuza devam etmeyi içerebilir. Yeni bir insanla yeni bir ilişki kararı devreye girebilir.

        TERAZİ

        Ay tutulması sağlığınızı, iş koşullarınızı ve çalışanlarınızla ilgili konuları hareketlendirecek. Becerilerinizi geliştirmiş olduğunuz işlerle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik olaylara açıksınız

        AKREP

        Aşk hayatınızla ilgili sürpriz ve hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir. Ay tutulması yaratıcılık gerektiren alanlarınızı tetikleyecek.

        YAY

        Ailevi ilişkilerinizde tedirgin edici ve hızlı bir şekilde gelişen durumlar karşınıza gelebilir. Bir yere yerleşmekte ya da sabit kalmakta zorlanabilirsiniz. Aniden ev değiştirebilirsiniz.

        OĞLAK

        Çevrenizde olup biten olaylar hayatınızın merkezine yerleşecek. Hassas oluşumlara açıksınız. İletişim, satış, reklam, pazarlamayla ilgili konularda beklenmedik durumlar oluşabilir.

        KOVA

        Parayla ilgili konularda duygusal sorunlara açık olabilirsiniz. Beklediğiniz bir paranın gelmemesi, yeniden planlar yapmanıza ve kendinizi güven altına almanıza yol açabilir.

        BALIK

        İlişkilerinizle ilgili konularda beklentilerinizi geri plana atmak istemeyeceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli değişimler söz konusu. Bu durum duygusal anlamda sizi zorlayabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ