Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 'Mutluluğun adresi' çocuk şenliği düzenliyor

        Etkinlik, 2 Ekim Pazar günü 10:00-18:00 saatleri arasında Life Park’ta düzenlenecek. “Sen Yoksan Bir Eksiğiz” sloganıyla var olan dernek, bu şenlikte “Çocuklarımızla çocuk olmaya var mısınız?” diyor ve herkesi bu eğlence dolu güne davet ediyor.

        Etkinlik saat 10:00’da çocuklar için sabah sporu aktivitesi ile başlayacak.

        Ardından Atölye çalışmaları ile şenlik daha da renklenecek: Saç örme/boyama, marangozhane, yüz boyama, tshirt boyama, Photo shotter (etkinlik boyu çekilen fotoların katılımcılara özel çerçeveli dağıtımı), çocukların reflexlerine kuvvet kazandıracakları eğlence Junior Reflex, rengarenk çiçek ve tohumların birleştirilerek gerçekleştirileceği atölye çalışması, çuval yarışı, Tohum Bombası gibi bir çok eğlenceli aktivite ile gün boyu çocukları gülümsetecek. Aynı zamanda sürpriz sahne performanslarıyla ve konserler ile beraber şenlik coşkuya ulaşacak. Şenlikte Hidayet Türkoğlu çocuklar ile basketbol oynayacak. Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde Boğaziçi Gençlik Korosu da yerini alacak. Etkinliğe ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve Ertem Şener'in de katılması bekleniyor.

        Bunun dışında oyun parkları oluşturulacak ve gün boyu çocukların keyifli anlar geçirmesi sağlanacak. 150’ye yakın sosyal kurumlardan otizmli, down sendromlu çocukların da yer alacağı bu şenlikte, beraber eğlenceli vakit geçirilirken aynı anda farkındalık da yaratılacak.

        Şenlik alanında çocuklar eğlenirken ailelerin de keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceği alanlar oluşturulacak. Yeme-içme standları, çeşitli alışveriş standları yer alacak.

        0-12 yaş katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte giriş: 20 TL

        Bilet, Biletix dışında Life Park giriş kapısından da temin edilebilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ