Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Haftaya Ay, Akrep burcundayken sezgisel yönlerimizi ön plana çıkararak başlıyoruz. Ortaklaşa para işlerimizin, alacak-verecek konularının üzerine eğilebiliriz. Yarın otorite figürlerinden alacağımız etkili desteklerle uzun ve kalıcı adımlar atılabilir. Hayat bizi destekliyor. Para harcamalarımıza hafta ortasında dikkat etmemiz gerekebilir. Cuma günü itibarıyla iletişimimizde uyumlu, sosyal ve entelektüel yönlerimiz ön plana çıkacak.

        KOÇ

        İşte para konularını konuşmak için uygun bir gün olabilir. Ortaklaşa para konularında ciddiyetle hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz kişinin hayatındaki değişimlere destek olmalısınız.

        BOĞA

        İş anlamında alacağınız desteklerle şanslısınız. Bugün, özel hayatınızın detayları hayatınızda daha fazla yer edecek. Sevdiğiniz kişiyle, ilişkinize dair güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

        İKİZLER

        İş ve ev hayatınızda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir gün olabilir. Ev hayatınızda yapılması gerekenler için ailenizle konuşabilirsiniz. Kafanız daha çok iş konularına odaklı olacak.

        YENGEÇ

        Yaratıcılığa dayalı işlerinizde ve iletişime dayalı konularda şanslı görüşmeler devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz olumlu etkiler altında, her şeyi konuşabilirsiniz.

        ASLAN

        Ailevi konularda parasal konuşmalarınız hızlanacak. Bir işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi bir etki söz konusuysa bugüne denk getirmeye çalışın.

        BAŞAK

        Bugün, yakın çevrenizle hayatınız adına yapacağınız görüşmeler devreye girebilir. İletişime, satışa, reklama yönelik konuşmalarınız hızlanabilir. Kendinizi iyi hissediyorsunuz

        TERAZİ

        Maddi konularda görüşmeleriniz hızlanabilir. Gizli kişilerden alacağınız destekle güzel kazançlar sağlayacaksınız. Kafanızda yaptığınız bazı planların iyi işlediğine şahit olacaksınız.

        AKREP

        Çevrenizden göreceğiniz yardımlar ve destekler artacak. Sosyal ortamlarda kuracağınız güzel ilişkiler hayatınız için alacağınız gelecek kararlarınızda etkili olacak. Sevginizi paylaşmalısını

        YAY

        Ortaklaşa yapılacak bir işiniz varsa gayet olumlu etkileneceksiniz. İş ilişkilerinizin güzelliği, kafanızdaki planları harekete geçirmenize yarayacak. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

        OĞLAK

        Seyahatleriniz, gruplarla veya iş bağlantılarınızla ilgili olacak. Geleceğe umutla bakacağınız bu dönemde çevrenizde konuşulacaksınız. Paylaşımlarınızı artırmaktan korkmayın.

        KOVA

        İş hayatınızda özel görüşmelerin devreye gireceği, maddi konularda destek göreceğiniz bir gün olabilir. Para harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz.

        BALIK

        Bir seyahatiniz veya iş bağlantınız varsa ortaklaşa çalışmalar devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla etkili konuşmalarda bulunabilirsiniz. Kendinizi özgür hissedeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ