Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Haftalık burç yorumları 3-9 Ekim 2016 Hande Kazanova yorumladı
        1

        Bu haftabaşı geleceğiniz için önemli sorumlulukları istekle ve keyifle yapacaksınız sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sevdiğinizle insanla başka bir şehire, ülkeye taşınmak, önemli işlere kalkışmak adına hayat sizi destekleyecek. Ya da ilişki kimliğinizi sağlamlaştırmaya yardımcı olacak bir tatil planlaması işinizi kolaylaştırabilir.

        2

        Ortaklaşa işlerinizde bu hafta biraz daha disiplinli olmalısınız. İş hayatınızda güçlü ve etkili insanlarla olan bağlantılarınız işinizde sizi yukarılara taşıyabilir. Size destek veren etkili insanlarla sürtüşmelere girmemeye özen gösterin.

        3

        Ortaklaşa işlerinizde anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. Bir yandan da ikili ilişkilerinizde konuşmalarınız ve fikirsel paylaşımlarınız artmaya başlıyor. Ortaklaşa işlerinizle ilgili önemli anlaşmalar ve sözleşmeler karşınıza gelebilir.

        4

        Bu haftabaşı ortaklaşa parasal konularda sizi destekleyen insanlarla, otorite figürleriyle, patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Aynı zamanda kendinizi işinizde etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz ve hayat planlarınızı kendi lehinizde ilerletebileceksiniz.

        5

        Yurtdışında, eğitimde, medya alanlarında bir işiniz varsa biraz daha disipline olursanız ve planlı davranırsanız bu işlerden de güzel sonuçlar elde etmeniz mümkün. Bu hafta iş alanlarınızda becerilerinizi daha fazla ortaya koyacağınız bir sürece giriyorsunuz.

        6

        Bir yandan da dengeli adımlarla iş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir, plan ve projeleriniz devreye girebilir. İki haftalık dönem içinde sağlık kontrollerinizi gözden geçirmek için de uygun olacaksınız.

        7

        Bu haftabaşı hayat sizi birçok açıdan destekleyecek. Uzun zamandır özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde yaşadığınız anlaşmazlıkların geride kaldığını göreceksiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Diğer yandan parasal harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

        8

        Biraz disiplinli olursanız, aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınızı kontrol altına almanız çok da zor değil. İş hayatınızda da parasal desteklerinizi arttırabilirsiniz. Haftanın son iş gününde borsada yatırım yapıyorsanız ya da risk içeren bir işiniz varsa dikkatli adımlar atın.

        9

        Otorite figürleriyle ya da sizden daha üst pozisyonda olan insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Parasal işleriniz varsa, sanatsal ve kreatif işlerde paraya dayalı konuşma ve görüşmelerinizde anlaşmazlıklar gündeme gelebilir.

        10

        Bu haftabaşında özellikle aile hayatınızda sorululuklarınızı iyi bileceksiniz. Özel hayatınızda da keyifli etkileşimleriniz var sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi daha güçlü boyutlara taşıma imkanına sahipsiniz. Eğer sevdiğiniz insanla aranızda ufak tefek sürtüşmeler olursa, bu sürtüşmeleri daha büyüyecek bir hale sokmamaya lütfen dikkat edin.

        11

        Bu hafta itibarıyla ev hayatınızı daha yakın plana alacağınız, evle ilgili planlar yapacağınız ve aile arasında önemli konuların konuşulması, geçmişte yaşanılan olayların tekrar gündeme gelip konuşulması gibi etkiler devreye girmeye başlıyor.

        12

        Özel hayatınızı yeniden yapılandırmak, aranızda bir sorun varsa bunları halletmek için de uygun bir süreç olacak.

        13

        Özel hayatınızda önemli ve kalıcı adımlar, sorumluluklar oluşabilir. Bu sorumlulukları almaktan korkmayacaksınız, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bir yandan da iş hayatınızda abartarak ilerlemek, disiplini sağlamak kolay olmayabilir.

        14

        Çok kolay rayınızdan çıkabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işleriniz vaktinizi alabilir. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ve yakın çevrenizle yapacağınız işlerde özellikle güç çekişmelerine açık olabilirsiniz.

        15

        İletişime dayalı işlerinizde bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Neyse ki, iletişiminizi yakın çevrenizdeki insanlara kaydıracaksınız. Birden fazla işle uğraşmak, kısa yolculuklar yapmak, kısa vadeli bilgi alışverişlerinde bulunmak için de uygun bir zaman dilimi içine giriyorsunuz.

        16

        Ev, aile, yuva alanlarınız için sorumluluklarınızı bileceksiniz. Ailenizdeki bir insanın maddi sorumluluğunu üstlenmek veya ailenize maddi yardımda bulunmak için uygun bir hafta olacak sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Yine de parasal konularda disipline olmaktan uzaksınız. Borsada yatırım yapıyorsanız, özellikle riskli adımlarınız varsa gözünüz kara bir şekilde hareket etmemelisiniz. Spor yaparken dikkatli olun.

        17

        Maddi konularda, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan paylaşımlarınızda birtakım güç çekişmelerine, sorunlara, ilişki bozulmalarına açık görünüyorsunuz. Onlarla anlaşmak kolay olmayacak. Sizin üzerinizde birtakım baskı uygulayabilirler ve bu da sizin parasal konularda onlara tepkisel yaklaşmanıza neden olabilir.

        18

        Bir yandan da parayı idare edebilme ve para kazanma becerileriniz artabilir. Finansla ilgili konularda pratik çözümler getirebileceğiniz gibi, bir yandan da gelirlerinizi nasıl arttıracağınızın yollarını bulacaksınız.

        19

        Bu hafta, iletişimsel konularda disiplinli ve sorumluluklarınızı bilerek davranmak, hayatınızda karşılaştığınız zorlukları geride bırakmanıza sebep olacak ve hayatın sizi desteklediği fikrini karşınıza getirecek sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınızda disiplinli ve kontrollü olmanız gerekebilir.

        20

        Fazla harcamalarınız olabilir. Haftasonuna doğru ailenizle birtakım sürtüşmelere, sıkıntı ve problemlere açıksınız. Evinizde bir eşyanın bozulması gibi etkilere de hazırlıklı olun. Ailenizde etkili ve güçlü bir insandan belki de hayatınız adına beklediğiniz desteği görememek moralinizi hemen bozabilir ve onlara karşı biraz sorunlu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

        21

        Bunları kafanızda büyütmeyin, konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Satış, reklam, eğitim, yabancılarla yapılacak işler konusunda güzel fırsatlar yakalayacağınız ve bir anlamda düşündüklerinizi gerçekleştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

        22

        Bu hafta yakın çevrenizle olan girişimlerinizde bir parça da olsa disiplinli olmayı başarmanız gerekecek çünkü özellikle beklenmedik yerden göreceğiniz yardımla biraz kafanıza göre ve rahat hareket etme özelliğiniz ön plana çıkabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.

        23

        Yakın çevrenizdeki güçlü insanlardan alacağınız güzel etkileşimlerle hayatınız ve ilişkiniz adına gerçekleştirmek istediklerinizi devreye sokabilirsiniz. Bu hafta sonuna doğru yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak.

        24

        Özellikle güç çekişmeleri devreye girebilir. Bu yüzden bazı işlerinizde bozulmalar, bazı ilişkilerinizde kalıcı sorunlar ortaya çıkabilir; bu etkiye dikkat etmeye çalışın. Bir yandan da sosyalliğinizde tam anlamıyla geri çekilmeler ve ifadenizde biraz zorlanmalara açıksınız. Birtakım dedikodular kulağınıza gelebilir.

        25

        Bu hafta çevrenizdeki güçlü insanlardan, hayatınız adına destekler görebilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Sosyal ortamlarda harcamalarınız yüksek olacak. Harcamalarınızı disipline ederseniz eğer, bu süreçte elinize geçen parayı iyi bir yatırıma dönüştürme imkânınız var.

        26

        Bir yandan bunu yapmanız çok mümkün olmayabilir keza ortaya çıkacak bir harcama ya da beklediğiniz bir paranın gelmemesi sonucunda bazı ilişkilerinizde birtakım güç çekişmelerinin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olacaksınız.

        27

        Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dengeli, ölçülü, barışsever ve uyumlu fikirleriniz onlar tarafından kabul görebilir.

        28

        Bu hafta sorumluluklar altına girmekten kaçınmayacaksınız. Daha fazla çalışacaksınız, daha fazla üreteceksiniz, daha fazla işinizle ilgili konular önem kazanacak sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Toplumsal konularda ve kariyerinizle ilgili işlerinizde biraz daha disipline olmalısınız. Karşınıza birden fazla seçenek çıkabilir ama bu seçenekleri doğru bir şekilde elemek ve size en uygun işin içinde yer almak önem kazanacak.

        29

        İş hayatınızda sizden daha üst pozisyonda olan kişilerle, patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızda inatçılık etmemeye, fikir ayrılıklarına ve güç çekişmelerine düşmemeye özen gösterin. Bir yandan da işinizle ilgili seyahatler artabilir.

        30

        Geleceğe dönük planları formüle etmenin, uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmenin zamanındasınız. Yine kariyeri bağlayan konularda eğitim almak, yeni teknikler öğrenmek, kendinizi dengeli bir şekilde ifade etmek önem kazanacak.

        31

        Bu hafta yurtdışındaysanız ya da seyahatle ilgili bir bağlantınız varsa parasal harcamalarınıza dikkat etmelisiniz çünkü kolaylıkla abartabilirsiniz ve kendinizi iyi hissetmek için yapacağınız bu harcamalar, ileride sizi sıkıntıya sokabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar.

        32

        Etkili insanlarla bir araya gelerek onlardan alacağınız desteklerle kariyer hayatınızda güzel gelişmeler altındasınız. Yalnız haftasonuna doğru korkularınızdan, kuruntularınızdan ve kuşkularınızdan kaynaklı olarak yurtdışı bağlantılı işlerinizde, eğitim ve seyahat alanlarınızda birtakım ilişki bozulmalarına açık olabilirsiniz.

        33

        Özellikle etkili insanlardan destek görememek ya da onlarla farklı fikirler içinde olmak sizi zorlayabilir ama bunu çok da fazla kafanıza takmamanız gerekiyor çünkü karşınızda çok güzel fırsatlarınız var. Eğitimsel konulara kendinizi vermek ya da bu alanda fikir ve görüşlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak önem kazanabilir.

        34

        Bu haftabaşı iş hayatınızda güzel bir anlaşma devrede olacak ve bu anlaşmayla beraber sorumluluklarınızın sizi bunaltmadığını görebilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Sosyal ortamlarda ve çevrelerde para harcamalarınız yüksek görünüyor.

        35

        Yine etkili ve güçlü insanlar eğitim, seyahat ve yabancılarla yapılacak işlerde sizin önünüzü açabilirler. Yine de sosyal ortamlarda parasal konularda sizi yönlendiren bir insanla güç çekişmelerine girmemelisiniz.

        36

        Yine bu sevdiğiniz arkadaşınız ya da dostunuzla parasal konularda fikir ayrılıklarına dikkat etmelisiniz. Artık tam anlamıyla parasal konularda becerilerinizi artırıyorsunuz. Konuşmalar, görüşmeler hızlanacak, yatırımla ilgili konuları daha fazla devreye sokacaksınız. Bir anlamda ruhani konulara, kült bilimlere, gizemli, mistik konulara ilginiz artabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ