Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür-Mars dik açısıyla, fikirlerimizi dile getirirken sert söylemlere ve sinirli konuşmalara açık olacağız. Bizimle aynı düşüncede olmayan kişileri anlamakta zorlanabiliriz. Gün boyunca mücadeleyi seven yönlerimizle, içinde bulunduğumuz durum ve koşulları zorlayabiliriz. Agresif tutumlardan kaçınmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇ

        Geri plandan yürüteceğiniz işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya özel hayatınızda sert söylemlerden ve tepkilerden kaçınmanız gerekecek. Sinirli olabilirsiniz.

        BOĞA

        Sosyal ortamlarınızda parasal konularda moralinizi yüksek tutmalısınız. İş hayatınızda çabuk sinirlenmeye ve tepki vermeye açık olabilirsiniz. Uzak yolculuklarda dikkatli olmalısınız.

        İKİZLER

        Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiklerinizle aranıza mesafe koyabilirsiniz. Kendinizi insanlardan soyutlamayın. Bugün, özel hayatınızdaki kişiye karşı tepkilerinizi kontrol edin.

        YENGEÇ

        Dış ortamlara ve başkalarına bağlı işlerinizde istediğiniz duygusal tatmini almakta zorlanabilirsiniz. Ailenizdeki konuşmalara, sevdiğiniz insanın tepkisi büyük olabilir.

        ASLAN

        Parasal konuşmalarınızda yeteri kadar tatmin olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle iş bağlantılarınızda kolay sinirlenmeye ve tepki vermeye açık görünüyorsunuz.

        BAŞAK

        Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki mesafeler duygusal olarak sizi yorabilir. Kendinize çekidüzen vermeniz gerekiyor. Maddi konulardaki gelişmelere bugün kolay tepki verebilirsiniz.

        TERAZİ

        İş ve hizmet konularındaki bazı iletişimsel bozukluklar sizi fazlasıyla yorabilir. Ailenizdeki insanlara karşı sert söylemlerden kaçının. Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil.

        AKREP

        Eğlence hayatınıza gereken zamanı ayırsanız bile, maddi konularda kafanızı kurcalayan düşünceler olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı tutumlarınızda sabırsız olabilirsiniz.

        YAY

        Sosyal ortamlarınızda para işlerinize çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Sevdiklerinize karşı daha anlayışlı olun. Ailevi konular duygusal olarak sizi aşağıya çekebilir.

        OĞLAK

        İş hayatınızda insanları kontrol etmek ve sorunlar karşısında onlara sert çıkışmak gibi etkileriniz yüksek olacak. Çevrenizde olup biten olaylardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz.

        KOVA

        Maddi konularda istikrarı sağlamış değilsiniz. Bugün, bu alanda tatminsizlikleriniz olabilir. Uzak ortamlardan alacağınız bazı haberler kolay tepki vermenize yol açabilir.

        BALIK

        Bugün, iş konularında kendinize olan güveniniz yeterince güçlü olmayabilir. Maddi konularda kolay tepki verebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla sert konuşmalar yapabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ