Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün Venüs, Yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde özgür, rahat tavırlarla hareket edeceğiz. Gezmekten ve yeni ilişkiler içine girmekten büyük mutluluk duyacağız. Öğrenmek ve yeni şeyler keşfetmek bize çok büyük bir keyif verecek. Bu süreçte sıkıntıya, zorlanmaya ve baskılara gelemeyebiliriz. Yanında kendimizi rahat hissedeceğimiz insanlara yönelebiliriz.

        KOÇ

        Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca uzak çevre, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzel ilişkiler kurmaya başlayacaksınız. Seyahat planlarınız devrede olabilir.

        BOĞA

        3 hafta boyunca, ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Bu dönemde kredi almak isteyenler, uygun ve iyi şartlara sahip olabilirler

        İKİZLER

        Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde içten tavırlarınız, istediklerinizi gerçekleştirmeye sizi daha yaklaştırabilir. 3 hafta boyunca, özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız.

        YENGEÇ

        İş, hizmet ve sağlık alanınızda güzel etkileşimler içinde olacaksınız çünkü Venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. İş değişimi yapmak ve sağlığınıza ilgi göstermek için güzel bir dönem.

        ASLAN

        Aşk hayatınızda, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz. Aşkı daha çok konuşabilir ve vaktinizi daha çok eğlenceli ortamlarda harcayabilirsiniz.

        BAŞAK

        Ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurabilir, sorunlarınızı halletmek için uygun ortamlar bulabilirsiniz. Evinize ilginiz artacak. Tamirat, dekorasyon ve tadilat işlerinizi devreye sokabilirsiniz.

        TERAZİ

        Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış ve pazarlama alanlarınızda yeni kapılar açılabilir.

        AKREP

        Bugün, para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Önümüzdeki 3 hafta boyunca para konularında şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınız artıyor.

        YAY

        1 aydır, geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak.

        OĞLAK

        İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler ve fedakârlıklar görülebilir. Bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir, gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

        KOVA

        Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Bu süreçte sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan yarar görebilirsiniz.

        BALIK

        Kendinizi işinizde göstermeyi seveceksiniz. Önümüzdeki 3 haftalık dönemde patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilirsiniz. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi rahatlıkla dile getirebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ